Un tânăr infectat cu covid s-a spânzurat în spital. Avea doar 27 de ani

Un tânăr infectat cu coronavirus s-a spânzurat în spitalul din Arad. Acesta avea doar 27 de ani, iar medicii spun că starea sa de sănătate evolua spre bine şi nu existau motive de îngrijorare.

29 mart. 2021, 10:19
Un tânăr infectat cu covid s-a spânzurat în spital. Avea doar 27 de ani
Un tânăr infectat cu covid s-a spânzurat în spital. Avea doar 27 de ani

Un tânăr infectat cu covid s-a spânzurat în spital. Tragedia s-a petrecut duminică, la Spitalul Municipal Arad. Tânărul era internat de nouă zile în secţia COVID.

Un tânăr infectat cu covid s-a spânzurat în spital. Tragedie la Spitalul din Arad

Tragedia s-a petrecut în secția COVID a Spitalului Municipal din Arad. Tânărul de 27 de ani  era internat în secția COVID de nouă zile. Potrivit medicilor, starea lui de sănătate evolua spre bine şi nu erau motive de îngrijorare, potrivit Antena3.

Potrivit primelor informaţii, tânărul de 27 de ani a mers la toaletă, în timp ce colegul lui de salon mânca un măr. Bărbatul povestește că a anunţat asistenta când a observat că băiatul nu s-a întors în salon. Aceasta a mers imediat să îl caute pe pacient și a observat că de sub ușa grupului sanitar iese apă. A chemat ajutoare, au intrat peste tânăr, pe care l-au găsit spânzurat cu șnurul de la pantalonul de pijama.

Citeşte şi Sechele MAI MARI pentru femeile infectate cu noul coronavirus. Cele trei efecte care durează pe o perioadă lungă de timp!

Medicii au încercat să-l resusciteze timp de o oră şi jumătate, însă fără rezultat.

Tot mai multe persoane infectat cu covid decid să-şi ia viaţa. Recent, un bărbat în vârstă de 71 de ani, diagnosticat cu covid-19, s-a sinucis la 10 zile de la internare. Incidentul s-a petrecut în Spitalul Judeţean din Călăraşi. Fiul bătrânului spune că tragedia ar fi putut fi evitată dacă amenințările tatălui său ar fi fost luate în serios.

Vasile Tilişcan avea 71 de ani şi s-a sinucis la 10 zile după ce a fost internat la Spitalul Judeţean din Călăraşi. Familia sa spune că medicii au fost avertizaţi de gândurile bătrânului, însă nimeni nu l-a luat în serios. La scurt timp, nea Vasile a fost găsit cu un cuţit înfipt în abdomen.

Vasile Tilișcan era diabetic și cardiac.