Sinucidere tragică! Un tânăr s-a aruncat de la etaj după ce s-a certat cu tatăl său

Un tânăr din Iaşi s-a aruncat în gol de la etajul doi al blocului. A recurs la gestul şocant după ce s-a bătut cu tatăl său, în apartament. Chiar înainte să-şi pună capăt zilelor, bărbatul, care se pare că era drogat, a ameninţat, de la fereastră, că îşi omoară părinţii.

20 mart. 2016, 16:14
Sinucidere tragică! Un tânăr s-a aruncat de la etaj după ce s-a certat cu tatăl său

Tanarul in varsta de 29 de ani, Alexandru Enache, s-a certat cu parintii si a ales sa-si puna capat zilelor. Din primele declaratii ale martorilor, barbatul s-a aruncat de la etajul al doilea de la un bloc din strada Cerna, nu inainte de a iesi la fereastra si de a tipa ca din gura de sarpe.

Tanarul tipa la parinti ca-i omoara. S-au auzit si lucruri trantiate prin casa. La un moment dat a iesit la geam si striga daca cumva nu-l vede nimeni ce vrea sa faca. La cateva secunde s-a auzit o bubuitura. Pana acum nu s-au mai auzit certuri in familia lor, e prima data cand auzim asa ceva„, a spus un vecin, potrivit bzi.ro.

Conflictul barbatului cu parintii sai a fost unul violent. Tatal acestuia, in varsta de 57 de ani, s-a ales cu nasul spart si a avut nevoie de ingrijiri medicale. La fata locului s-au deplasat doua ambulante si un echipaj de terapie intensiva de la SMURD. Medicii l-au transportat la spital, insa tanarul a murit din cauza leziunilor.

Dimineata, la ora 6:00, un barbat de 29 de ani a cazut de la etajul al doilea, in cap, pe fondul unui conflict cu parintii si, posibil, din cauza ca s-ar fi aflat sub influenta unor substante halucinogene. Victima s-a ales cu politrauma cu soc hemoragic, traumatism ceaniocerebral sever, fracturi costale multiple, ruptura de splina. A intrat in stop cardio-respirator in timpul investigatiilor si a decedat, cazul fiind preluat de politie si de Medicina Legala„, spun medicii care au intervenit la locul incidentului.