Un tânăr teribilist a transmis live pe Facebook cursa nebună în care şi-a pierdut viaţa. Gonea cu 300 km la oră când maşina s-a răsturnat

Nicholas, un tânăr teribilist iubitor de viteză, şi-a găsit sfârşitul în timp ce gonea cu aproape 300 km la oră. Şi pentru că voia să împărtăşească senzaţiile tari cu urmăritorii lui de pe Facebook, a transmis live toată cursa nebună care i-a adus sfârşitul.

06 aug. 2022, 23:46
Un tânăr teribilist a transmis live pe Facebook cursa nebună în care şi-a pierdut viaţa. Gonea cu 300 km la oră când maşina s-a răsturnat

Nu era pentru prima dată când se filma conducând cu viteză. De data asta, însă, cursa nebună i-a fost fatală, iar filmarea a surprins momentul morţii. Tânărul a gonit pe autostradă în autoturismul marca Audi R8, cu o viteză de 293 de kilometri pe oră. La un moment dat, a pierdut controlul volanului şi a lovit balustrada de pe marginea autostrăzii apoi s-a răsturnat, relatează La Repubblica.

Un tânăr teribilist a transmis live cursa nebună în care şi-a găsit sfârşitul

Impactul a fost atât de puternic încât şoferul a fost aruncat din autoturism la mare distanţă şi a murit pe loc. Nu era, însă, singur îmn maşină. Ocupantul locului din dreapta era un prieten care a suferit răni grave şi a fost transportat de urgenţă la clinica Tor Vergata.

Cumplita tragedie  a avut loc chiar în timp ce tinerii filmau și transmiteau live pe Facebook cursa nebună. Pe imagini se observă cum prietenul aflat în dreapta filmează kilometrajul, apoi mașina se răstoarnă cu un zgomot asurzitor și filmarea se întrerupe brusc.

Citeste si Autocar românesc, implicat într-un accident în Bulgaria. Patru persoane au murit, alte nouă sunt rănite UPDATE

Prietenii i-au pictat chipul pe un perete

La câteva zile după accident, prietenii tânărului i-au pictat chipul pe un perete întreg al unui bloc din cartierul în care locuia. Numai că autoritățile au decis că omagiul adus tânărului sub forma acelei picturi uriaşe este ilegal, astfel că au decis ştergerea desenului.

Citeste si Actrița Anne Heche, în stare gravă după un accident rutier. Maşina a luat foc după ce a lovit o casă VIDEO