Un tată îndurerat dă în judecată compania de telefonie pentru că i-a şters mesajele vocale

"Nu o să mai aud niciodată vocea fiicei mele", aceasta este tragedia unui părinte din SUA, după ce compania de telefonie a şters mesajele vocale de pe telefonul acestuia. Tatăl îndurerat a rămas fără mesajele primite de la fiica sa, care a murit de cancer. Acum, el a decis să dea în judecată compania.

RomaniaTV.net
25 mart. 2012, 20:31
Un tată îndurerat dă în judecată compania de telefonie pentru că i-a şters mesajele vocale

Printre lacrimi, Faron Butler îşi începe povestea. Fiica lui a murit de cancer, iar singura consolare era vocea fetiţei de 14 ani, înregistrată pe telefonul mobil.

„Îmi spunea „Tati, te iubesc”, iar acum nu mai am acest mesaj!”, a spus tatăl îndurerat.

Americanul s-a trezit că nu mai are arhiva mesajelor, după ce compania de telefonie mobilă a testat o nouă aplicaţie, care transformă mesajele de voce în mesaje text. Fără niciun avertisment, toate mesajele bărbatului au fost schimbate.

Acum, americanul şi-a angajat un avocat. El vrea să dea în judecată compania de telefonie mobilă, în speranţa că va ajunge în posesia înregistrărilor.

Compania de telefonie mobilă şi-a cerut scuze familiei Butlers şi a spus că regretă că nu şi-au informat clienţii că ar putea să-şi piardă mesajele vocale.