Un tiktoker american pronunţă cuvinte în limba română. Uite cum se descurcă VIDEO

Un tiktoker american pronunţă cuvinte în limba română. DeVaughn Reese, un tânăr popular pe rețelele de socializare, în special pe TikTok, și-a propus să învețe cuvinte în mai multe limbi străine lui, printre care şi limba română.

15 feb. 2021, 11:22
Un tiktoker american pronunţă cuvinte în limba română. Uite cum se descurcă VIDEO
Un tiktoker american pronunţă cuvinte în limba română

Un tiktoker american pronunţă cuvinte în limba română. Filmulețele sale au devenit virale, iar românii l-au încurajat să continue să exerseze limba română.

DeVaughn a postat o serie de filmulețe în care încearcă să învețe cât mai multe cuvinte din mai multe limbi. Tânărul, care s-a autointitulat „CEO la vorbit orice limbă”, și-a testat abilitățile în română.

Citeşte şi: Oana Lis, virală pe TikTok. Cu ce filmuleţ s-a remarcat: „Mâncam parizer cu unt”

Un tiktoker american pronunţă cuvinte în limba română

El încearcă să pronunțe corect cuvinte precum apă, douăsprezece, iunie, autoînsămânțările, la prima vedere, cu Google Translate. Când își verifică pronunția, realizează că nu prea i-a ieşit. Cu toate acestea, mulți români au fost îngăduitori cu el și l-au înurajat să mai încerce.

Nici eu nu pot pronunţa autoînsămânţările, deci e ok”, a comentat un utilizator român al rețelei TikTok, scrie Protv.ro.

DeVaughn Reese a ascultat şi muzică românească, pentru a vedea dacă se apropie de gusturile lui. Prima artistă a fost Delia.

Adulter postat pe TikTok

Un utilizator al platformei a filmat momentul în care, susține el că și-a surprins iubita înșelându-l, după ce văzut un detaliu în ochii ei. Clipul a devenit viral, fiind vizionat de 800.000 de ori şi primind 1500 de comentarii.

Un bărbat și-a acuzat iubita că l-a înșelat, după ce a văzut un indiciu incredibil în reflexia ochilor ei.  Utilizatorul @Samnunn4 a postat clipul pe TikTok, cu menţiunea: „Am crezut că s-a distrat făcând prăjituri„.

Tânărul susține că a prins-o pe iubita sa în timp ce era pe site de dating. Şi-a dat seama de acest lucru după ce a dat zoom pe ochii acesteia, potrivit Mirror.co.uk.

Acesta a filmat-o în flagrant, în timp ce căuta posibili parteneri pentru întâlniri. După ce a postat filmulețul, internauții i-au trimis numeroase comentarii. „Dacă poate să stea lângă tine și să folosească aplicația respectivă, înseamnă că a mai făcut asta înainte. Meriți cevva mai bun/ Este o binecuvântare deghizată. Există cineva mai bun care te așteaptă/ Lasă-o, frate, nu meriţi așa necaz și lipsă de loialitate„.

Clipul a câștigat peste 800.000 de vizualizări și 1.500 de comentarii, internauţii aşteptând cu nerăbdare ce s-a întâmplat mai departe, însă de atunci nu a fost postat niciun videoclip pe profil.