Un TRIBUNAL i-a interzis unui CÂINE să mai latre NOAPTEA. Amenda IMENSĂ pe care o riscă STĂPÂNUL FOTO

Un animal de companie din Croaţia a reuşit să creeze probleme stăpânilor deoarece face ceea ce ştiu câinii mai bine şi anume să latre. Pentru asta, vecinii l-au dat în judecată pe stăpân şi au câştigat procesul.

10 feb. 2015, 18:36

Astfel, în urma procesului, stăpânul animalului riscă o amendă de 2.800 de euro, adică de trei ori salariul mediu din Croaţia, dacă animalul va mai lătra pe timpul nopţii, potrivit Irish Examiner.

Citeşte şi Povestea emoţionantă a câinelui condamnat la închisoare pe viaţă FOTO

Latră normal, că orice alt câine. Latră atunci când vede o pisica sau o persoană care intră în teritoriul său„, a declarat Anton Simunovic, stăpânul lui Medo, câinele care a reuşit să îşi supere vecinii.

Conform deciziei instanţei, patrupedul trebuie să fie ţinut în casă pe timpul nopţii, iar dacă stăpânul nu reuşeşte să-l facă să tacă, trebuie să plătească. Cu toate acestea, localnicii spun că în acest scandal nu este vorba despre câine, ci despre conflictele dintre stăpân şi vecinii care au făcut această reclamaţie bizară.

Citeşte şi Doar în filmele cu proşti vezi aşa ceva. Şeful IPJ Gorj a înlocuit un câine poliţist cu un maidanez

Cazul bizar a ajuns şi pe internet, o pagină de Facebook destinată câinelui devenind peste noapte faimoasă, cu 30.000 de persoane care îl susţin pe Medo.