Un truc viral pe TikTok i-a ars fața unei femei. Victima trage un semnal de alarmă: „Un moment terifiant, am fost într-o agonie absolută”

Un truc viral pe TikTok i-a ars fața unei femei. Victima trage un semnal de alarmă în ceea ce privește video-urile de pe această rețea socială. Shafia Bashir, în vârst de 37 de ani, spune că a fost într-o „agonie absolută” după ce a făcut un ou poșat.

30 mai 2023, 21:47
Un truc viral pe TikTok i-a ars fața unei femei. Victima trage un semnal de alarmă: „Un moment terifiant, am fost într-o agonie absolută”

Un truc viral pe TikTok i-a ars fața unei femei, care a lansat un avertisment cu privire la gătirea ouălor la microunde, după ce a încercat văzută pe Internet, iar alimentul i-a explodat în față.

Un truc viral pe TikTok i-a ars fața unei femei

Femeia a pus apă fierbinte într-o cană, apoi a adăugat oul și a băgat totul la cuptorul cu microunde timp de aproximativ două minute. Dar când a pus o lingură rece în ou, acesta a erupt „precum o fântână” și i-a ars o parte din față.

Aceasta a mers la urgențe unde a fost tratată, scrie The Independent. „Nu vreau ca altcineva să mai treacă prin asta doar pentru că este popular pe TikTok…A fost cea mai groaznică durere din viața mea. A fost un moment terifiant. Am fost într-o agonie absolută. Imediat cum am pus lingura rece pe el, a explodat ca o fântână și m-a ars. Mi-am pus fața sub jetul de apă de la robinet, apoi am mers la spital. Fața mi s-a vindeat acum, din fericire fără cicatrici”, a povestit femeia.

Citește și: „WaterTok”- Trendul viral pe TikTok care rezolvă problemele de hidratare. Cum să bei suficientă apă într-o zi fără să-ți dai seama

Aplicația TikTok ar putea fi interzisă în România

Sebastian Burduja a subliniat faptul că această interdicție vizează doar dispozitivele de serviciu ale angajaților de la stat și nu va avea niciun impact asupra dispozitivelor personale ale bugetarilor.

O decizie se va lua în cursul zilei de miercuri, 17 mai, când se va întruni Consiliul Operativ de Securitate Cibernetică. Este organismul format din toate instituţiile, structurile statului cu atribuţii în zona de securitate cibernetică, se întruneşte la Palatul Cotroceni, e convocat de Administraţia Prezidenţială şi are abilitatea de a emite astfel de puncte de vedere în baza cărora să poată fi luată o eventuală decizie de a interzice aplicaţia.

Vreau să precizez că nu este vorba de a interzice aplicaţia pentru românii care nu lucrează la stat, sau pe dispozitive personale, doar pentru dispozitivele de serviciu luăm în calcul această posibilă interdicţie, care trebuie să se bazeze pe o analiză de specialitate, de aceea se întruneşte Consiliul, să revadă toate analizele care s-au generat pe acest subiect din partea instituţiilor statului şi să ia o decizie în acest sens”, a declarat Sebastian Burduja. (Vezi AICI mai multe detalii)