Cum au reacţionat doi turişti americani după ce au mâncat sarmale şi ciorbă de fasole în pâine. Au devenit virali pe Internet

Cum au reacţionat doi turişti americani după ce au mâncat sarmale şi ciorbă de fasole în pâine. Aimara și Gordon au vândut tot ce aveau pentru a putea călători în întreaga lume. Ajunşi în România, mai exact în Braşov, au încercat mâncărurile noastre tradiţionale.

04 nov. 2022, 16:12
Cum au reacţionat doi turişti americani după ce au mâncat sarmale şi ciorbă de fasole în pâine. Au devenit virali pe Internet
Cum au reacţionat doi turişti americani după ce au mâncat sarmale

Cum au reacţionat doi turişti americani după ce au mâncat sarmale. După ce au vizitat obiectivele turistice din Braşov, Aimara și Gordon au gustat din preparatele tradiționale românești, fiind de-a dreptul încântați de ceea ce au găsit în farfurii.

Înainte de a ajunge la restaurant, cei doi s-au oprit la un chioșc, de unde au luat plăcintă cu brânză de oaie, covrig polonez și covrig cu vișine și se pare, că toate preparatele au fost pe placul lor.

Citeşte şi: România, destinaţie turistică de lux. Doi americani au făcut calculul preţurilor din România timp de două luni: „Am cheltuit aproape 5000 de dolari, cu siguranţă mult peste bugetul nostru obişnuit”

Cum au reacţionat doi turişti americani după ce au mâncat sarmale

În cele din urmă, au ajuns şi la un restaurant din inima Brașovului, iar după ce au analizat meniul, au comanda ciorbă de fasole în pâine, salată de vinete cu roșii, sarmale și bulz cu cârnați, iar reacția lor a fost una pe măsură.

E atât de bun. Carnea de porc e afumată, e atât de aromat. Sigur o să mai comandăm ciorba de fasole în pâine, cât timp o să mai stăm în România. Am observat că în România totul se pune pe pâine. E foarte bun. Legumele sunt foarte bune în România”, spun cei doi.

Când au ajuns la sarmale, cei doi au spus: ”Sarmalele miros incredibil. E delicios. Smântâna e atât de diferită față de cea din SUA. Am observat că în România se mănâncă foarte multă carne de porc”.

De asemenea, cuplul a fost impresionat și de ultimul fel de mâncare. Nu au uitat nici de desert, care şi acela a fost pe placul lor. ”E foarte bun. Chiar aveam așteptări mari pentru că toată lumea spune că e delicios și trebuie să încerci. Și chiar e foarte bun, nu e foarte dulce”, spune Aimara.