Un turist a venit cu puşca cu aer comprimat pe litoral. Poliţiştii l-au plasat sub control judiciar

Poliţiştii minicipiului Constanţa au plasat sub control judiciar pentru 60 de zile un bărbat din judeţul Teleorman, fiind acuzat de nerespactarea regimului armelor şi muniţiilor, după ce în portbagajul autoturismului său, parcat în faţa unui hotel, a fost găsită o puşcă cu aer comprimat. 

RomaniaTV.net
22 iul. 2020, 13:05
Un turist a venit cu puşca cu aer comprimat pe litoral. Poliţiştii l-au plasat sub control judiciar

Pe 21 iulie, poliţişti din cadrul Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase s-au autosesizat ca urmare a unui denunţ privitor la faptul că o persoană, de 32 de ani, din municipiul Roşiorii de Vede, judeţul Teleorman, s-ar afla în municipiul Constanţa, având asupra sa o armă neletală, deţinută în mod ilegal, potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa, scrie Agerpres.

Citeşte şi: Un club din Mamaia, amendat cu 10.000 de lei după un concert cu peste 500 de persoane

„Poliţiştii au depistat persoana în cauză şi au efectuat un control amănunţit asupra autoturismului său, care se afla parcat în faţa unui hotel de pe raza municipiului Constanţa. În portbagajul vehiculului, poliţiştii au descoperit o puşcă cu aer comprimat, iar în urma verificărilor s-a stabilit faptul că bărbatul nu deţinea permis de port armă, iar aceasta nu era înscrisă în Registrul Naţional al Armelor”, transmite IPJ Constanţa. 

Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa a emis pe numele bărbatului măsura controlului judiciar pentru 60 de zile, acesta fiind cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de nerespectarea regimului armelor şi al muniţiilor.