Un turist olandez a fost găsit mort într-un hotel din Timişoara. Bărbatul avea 40 de ani

Un turist olandez a fost găsit mort într-un hotel din Timişoara. Descoperirea macabră a fost făcută sâmbătă dimineață, în Complexul Studențesc, când o cameristă a găsit cadavrul unui bărbat. Acesta avea vârsta de 40 de ani.

12 nov. 2022, 18:23
Un turist olandez a fost găsit mort într-un hotel din Timişoara. Bărbatul avea 40 de ani
Un turist olandez a fost găsit mort într-un hotel din Timişoara

Un turist olandez a fost găsit mort într-un hotel din Timişoara. Sâmbătă, 12 noiembrie, în jurul orei 8, polițiștii Secției 2 Urbane Timișoara au fost sesizați că într-o cameră a unui hotel, aflat pe strada Mehadia din Timișoara, a fost găsită o persoană în stare de inconștiență. Descoperirea a fost făcută de una dintre cameristele hotelului.

Citeşte şi: Zeci de credincioşi evacuaţi dintr-o biserică din Timişoara din cauza unui miros înţepător. Ipoteza incredibilă a enoriaşilor

Un turist olandez a fost găsit mort într-un hotel din Timişoara

Ajunși la fața locului polițiștii au constatat că cele sesizate se confirmă, în camera de hotel fiind găsit, din nefericire, trupul neînsuflețit al unui bărbat, în vârstă de 40 de ani”, spun cei de la IPJ Timiș, potrivit Tion.ro.

La fața locului a fost prezent și un echipaj medical, care a constatat decesul bărbatului.

Conform procedurilor, a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă. Cercetările continuă pentru a stabili ce s-a întâmplat cu bărbatul. Trupul turistului nu avea urme vizibile de violenţă. Surse locale spun că bărbatul era un turist din Olanda.

Incident șocant la un liceu din Timișoara

Un elev și-a împușcat colegul cu un pistol de airsoft. Între cei doi ar fi avut loc o ceartă, iar la un moment dat, unul dintre ei a scos pistolul și a tras în celălalt.

Incidentul șocant a avut loc la Liceul cu Program Sportiv „Banatul”, pe data de 14 octombrie, însă cazul a ajuns în atenția poliției abia marți.

În fapt, la data de 14 octombrie 2022, la o unitate școlară din Timișoara, în timpul pauzei de la ora 11:00, a avut loc o altercație între doi elevi, în vârstă de 15 și 16 ani, iar la un moment dat tânărul de 16 ani a scos de la brâu o armă tip airsoft, pe care a îndreptat-o către colegul său și a tras cu o bilă asupra sa”, a transmis IPJ Timiș.

Polițiștii Secției 2 Timișoara s-au sesizat din oficiu marți, la trei săptămâni de la incident și îl cercetează pe elevul agresiv pentru comiterea infracțiunii de lovire sau alte violențe. Acesta s-a ales cu dosar penal, dar și cu o amendă în valoare de 1.000 de lei.

A fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe, a fost aplicată o sancțiune contravențională în valoare de 1.000 de lei conform Legii nr. 295/2004 privind regimul armelor și munițiilor și ca măsură complementară a fost confiscată arma cu o cutie de bile și un tub de gaz”, a mai transmis IPJ Timiș.