Un ultim omagiu pentru Etta James. Christina Aguilera a cântat „At Last” VIDEO

Cântăreaţa Etta James, care a murit pe 20 ianuarie, la vârsta de 73 de ani, a fost înmormântată sâmbătă, în cadrul unei ceremonii în timpul căreia starurile Stevie Wonder şi Christina Aguilera au cântat în memoria celebrei artiste americane.

RomaniaTV.net
29 ian. 2012, 14:58
Un ultim omagiu pentru Etta James. Christina Aguilera a cântat „At Last” VIDEO

Sute de persoane au participat la ceremonia organizată în memoria legendei R&B, la o biserică din Los Angeles, potrivit latimes.com.

În cadrul ceremoniei, care s-a întins pe durata a două ore, Stevie Wonder şi Christina Aguilera au susţinut scurte recitaluri în memoria cântăreţei.

Christina Aguilera a interpretat o versiune a melodiei „At Last”, cea mai celebră piesă a cântăreţei Etta James.

Stevie Wonder a cântat piesa „Shelter From the Rain”, acompaniat la orgă, dar şi o versiune a cappella a piesei „The Lord’s Prayer”.

De asemenea, preotul care a oficiat ceremonia, reverendul Al Sharpton, a vorbit despre copilăria grea a cântăreţei şi despre suferinţele cu care s-a confruntat Etta James, pe care artista le-a transpus în muzica ei.

Al Sharpton, un cunoscut militant pentru drepturi civile în Statele Unite, a citit totodată un mesaj din partea preşedintelui american Barack Obama. „Etta va rămâne în memoria noastră pentru vocea ei legendară şi pentru numeroasele ei contribuţii aduse patrimoniului noastru muzical”, se afirmă în textul trimis de preşedintele Obama.

Cântăreaţa Etta James, celebră pentru hitul „At Last”, a murit în 20 ianuarie, la vârsta de 73 de ani, din cauza complicaţiilor provocate de leucemia de care suferea. Cântăreaţa, care ar fi trebuit să împlinească 74 de ani pe 25 ianuarie, a murit la un spital din Riverside, California, înconjurată de familie, a declarat în 21 ianuarie managerul său.