Un urs înfometat a dat buzna într-o cofetărie. A mâncat 60 de prăjituri înainte de a pleca

Un urs înfometat a dat buzna într-o cofetărie din Connecticut şi a speriat mai mulţi angajaţi. Înainte de a pleca, a mâncat 60 de prăjituri. Lucrătorii de la Taste by Spellbound din oraşul Avon încărcau prăjituri într-o dubă pentru livrare când a apărut animalul.

27 mai 2023, 21:49
Un urs înfometat a dat buzna într-o cofetărie. A mâncat 60 de prăjituri înainte de a pleca
Un urs înfometat a dat buzna într-o cofetărie

Un urs înfometat a dat buzna într-o cofetărie. În Connecticut trăiesc între 1.000 şi 1.200 de urşi negri, potrivit agenţiei de mediu a statului, iar anul trecut au fost observaţi în 158 din cele 169 de oraşe şi localităţi ale statului, relatează The Guardian.

Un urs înfometat  a dat buzna într-o cofetărie

Proprietara brutăriei, Miriam Stephens, a scris într-o postare pe Instagram că a auzit-o pe angajata Maureen Williams „ţipând cu groază” şi strigând că în garaj se afla un urs.

Williams a declarat pentru postul de televiziune WTNH că a strigat pentru a speria ursul, dar acesta s-a retras şi s-a întors de trei ori. Bărbatul a spus că ursul a atacat-o, aşa că a ieşit din garaj şi a fugit.

Citeşte şi: Urs, invitat neașteptat la o nuntă în Argeș. Un nuntaș a fost la un pas de a-și pierde viața din cauza animalului

Înregistrarea video de pe camerele de supraveghere arată cum muncitorii de la brutărie se plimbă prin partea laterală a clădirii pentru a încerca să sperie ursul, dar apoi fug speriaţi. Se mai vede şi cum ursul târăşte un recipient cu prăjituri din garaj în parcare. Stephens a spus că ursul a mâncat 60 de prăjituri.

Un brutar a reuşit în cele din urmă să facă ursul să plece claxonând o maşină„, a declarat Williams.

Animalul a dispărut până la sosirea poliţiei şi a ofiţerilor de la Departamentul de Energie şi Protecţie a Mediului din Connecticut.

Statisticile compilate de departament arată că în 2022 a existat un număr record de 67 de rapoarte privind intrarea urşilor în casele din Connecticut. Recordul anterior a fost de 45 în 2020.