Un vasluian, în stare gravă după ce a fost înjunghiat de un necunoscut

Un bărbat în vârstă de 48 de ani din municipiul Bârlad a ajuns, duminică, în stare gravă la spital, după ce a fost înjunghiat de o persoană neidentificată încă.

RomaniaTV.net
28 apr. 2013, 14:53
Un vasluian, în stare gravă după ce a fost înjunghiat de un necunoscut

Potrivit informaţiilor furnizate de reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui, bărbatul, care avea amenajat în faţa blocului un adăpost pentru animale, a auzit zgomot şi a ieşit pe balcon, de unde a avut un schimb de replici cu o persoană căreia i-a reproşat că i-ar fi deranjat câinele, informează Agerpres.

„Bărbatul a coborât în faţa blocului, fiind urmat de soţia sa, însă nu a mai apucat decât să-i spună acesteia să cheme ambulanţa, fiindcă a fost înjunghiat”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Mihaela Ştraub.

Bărbatul, care avea o plagă toraco-abdominală, a fost supus unei intervenţii chirurgicale, iar după puţin timp, a intrat din nou în operaţie, deoarece starea lui s-a înrăutăţit. Medicii sunt rezervaţi cu privire la şansele sale de supravieţuire.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă de omor. Poliţiştii îl caută pe suspect.