Un vasluian şi-a tăiat gâtul şi a plecat la plimbare pe uliţă. Ce le-a spus poliţiştilor VIDEO

A pus pe jar poliţia şi ambulanţa, cu o poveste inventată. Este vorba despre un bărbat din judeţul Vaslui. După ce a băut bine, s-a rănit la gât şi, plin de sânge, a plecat prin sat îngrozind localnicii. Mai mult, bărbatul a povestit că a fost victima unui atac, în urma căruia şi mama sa a fost rănită şi a murit. Vecinii au sunat la 112 dar, în final, totul s-a dovedit a fi un scenariu închipuit de bărbat.

RomaniaTV.net
27 aug. 2013, 20:33
Un vasluian şi-a tăiat gâtul şi a plecat la plimbare pe uliţă. Ce le-a spus poliţiştilor VIDEO

Bărbatul din localitatea vasluiană Codăeşti se afla singur acasă şi, băut fiind, s-a tăiat la gât, apoi a plecat pe uliţă. Mai mult, a cerut ajutorul unui vecin, pe motiv că a fost înjunghiat de un cunoscut. Şi asta nu e tot. Tânărul i-a povestit omului că şi mama sa a fost agresată şi zace fără suflare, într-un lan de porumb.

În urma apelului la 112, au fost trimise două ambulanţe, dar şi poliţişti de la Serviciul de Investigaţii Criminale. Ajunşi într-un suflet la faţa locului, oamenii legii au fost şocaţi să afle că totul e o născocire.

„O tentativa autolitica, provocandu-si cu un cutit o plagă de cincisprezece centimetri la nivelul zonei cervicale anterioare, care din fericire nu a implicat caile aeriene si nici vasele de sange mari”, a precizat Ana Ungureanu, reprezentanta Serviciului de Ambulanţă Vaslu.

Mama bărbatului, o femeie în vârstă de 61 de ani, a fost găsită de anchetatori, teafără şi nevătămată. Fiul ei nu poate fi tras la răspundere pentru că a pus autorităţile pe jar, asta pentru că apelul la 112 a fost făcut de vecinul său, de bună credinţă, care i-a crezut povestea.