Un vatman STB a aruncat cu suc într-un călător nemulţumit de căldura din tramvai. REACŢIA STB

Vlad Gheorghe, jurist şi consilier parlamentar USR, a scris pe pagină sa de Facebook că un vatman de la STB a aruncat cu suc într-un călător nemulţumit de căldura din tramvai.

RomaniaTV.net
14 iun. 2019, 13:19
Un vatman STB a aruncat cu suc într-un călător nemulţumit de căldura din tramvai. REACŢIA STB

Societatea de Transport Bucureşti anunţă că a dispus cercetarea disciplinară a conducătorului de tramvai care ar fi stropit cu suc sau apă un călător, în urma unei discuţii în contradictoriu cu privire la căldura din vehicul.

„Referitor la informaţiile apărute în spaţiul public, potrivit cărora un conducător de tramvai ar fi stropit cu apă sau cu suc un călător, în urma unei discuţii în contradictoriu cu privire la căldura din vehicul, Societatea de Transport Bucureşti – STB SA face următoarele precizări: pentru STB SA este o prioritate asigurarea unor condiţii civilizate de transport, iar modul în care călătorim depinde de fiecare dintre noi; tramvaiul care apare în fotografiile publicate este un vehicul care nu beneficiază de sistem de climatizare; STB SA regretă incidentul creat, iar directorul general a dispus cercetarea disciplinară a conducătorului de vehicul, precum şi identificarea împrejurărilor în care acesta s-a produs”, se arată într-un comunicat transmis de Societatea de Transport Bucureşti.

Vlad Gheorghe, consilier USR la Camera Deputaţilor, arată într-o postare pe Facebook că un vatman STB ar fi aruncat cu suc într-un călător.

 

„Un vatman de la STB aruncă cu suc într-un călător. Motivul? Îi reproşase că nu porneşte ventilaţia în tramvaiul în care erau 40 de grade. Victima mârlăniei, o doamnă, avea bilet şi plăteşte şi taxe în Capitală”, a scris el. AGERPRES/(AS – autor: Irinela Vişan, editor: Georgiana Tănăsescu, editor online: Adrian Dădârlat)

Acesta a publicat şi trei fotografii în care poate fi observat vatmanul cum aruncă cu lichid, însă nu se vede şi călătorul, scrie adevarul.ro.

Citeşte şi Descoperire macabră în tren. Un călător a descoperit că vorbea cu un mort în trenul de Piteşti. Resuscitarea nu a dat rezultate

Juristul notează că totul a pornit de la faptul că pasagerul s-a plâns de căldură insuportabilă din tramvai.

„ANGAJAŢII LUI FIREA NE DAU SUC … ÎN OCHI

Un vatman de la STB aruncă cu suc într-un călător. Motivul? Îi reprosase că nu porneşte ventilaţia în tramvaiul în care erau 40 de grade. Victima marlaniei, o doamna, avea bilet şi plăteşte şi taxe în capitală. Oamenii lui Firea ne umilesc, că şi ea, pe banii noştri”, a scris Vlad Gheorghe pe reţeaua socială.