Un zugrav român poate câștiga același salariu ca un IT-ist. Și profesorii au ajuns să se reorienteze din cauza crizei economice

Un zugrav poate câștiga același salariu ca un specialist IT. Tot mai mulți români au început să se orienteze în această direcție.

07 mai 2023, 20:06
Un zugrav român poate câștiga același salariu ca un IT-ist. Și profesorii au ajuns să se reorienteze din cauza crizei economice
Cum poate câștiga un zugrav același salariu ca un IT-ist

Mulți români au ajuns la concluzia că meseria de zugrav este mult mai bănoasă decât chiar și cea de profesor. Cei care optează pentru o meserie de zugrăvire a pereților pot câștiga un salariu precum cel al specialiștilor IT.

Citește și: Ce salariu are un angajat Lidl. Nu o să îți vină să crezi cât bagă în buzunar un vânzător de la gigantul german

Criza economică și inflația i-au făcut pe mulți să se îndrepte către alte meserii, în speranța unui trai mai bun. Cei care au ales piața amenajărilor interioare și exterioare și au făcut un curs de aplicator au mare noroc acum.

„Sunt câțiva apicatori extrem de pricepuți, care ajung la venituri excepționale practicând această meserie.

Citește și: Salariu minim de 3800 de lei. Avertismentul economiştilor: „Iobăgia economică pe stil nou riscă să dinamiteze economia”

Sunt mulți oameni din diverse meserii, care au venit din pasiune, mai degrabă, decât din nevoie, spre meseria de aplicator. Profesorii sunt una dintre aceste categorii profesionale”, a declarat Călin Gavaleru, reprezentantul unei companii de vopsele premium, potrivit antena3.ro.