Una dintre cele mai iubite foste concurente de la Chefi la cuțite, urmărită în plină zi de un bărbat: Mi s-a făcut atât de frică!

Elena Matei a trăit clipe de coşmar Fosta concurentă de la Chefi la Cuţite a mărturisit că a fost urmărită insistent de un bărbat cu mașina, iar acest lucru a avut loc timp de minute în şir.

30 iul. 2021, 14:46
Una dintre cele mai iubite foste concurente de la Chefi la cuțite, urmărită în plină zi de un bărbat: Mi s-a făcut atât de frică!

Una dintre cele mai iubite foste concurente de la Chefi la cuțite, urmărită în plină zi de un bărbat. În timp ce se afla pe stradă, voind să ajungă la o benzinărie, Elena Matei de la Chefi la cuțite a mărturisit pe pagina sa de Instagram că a traversat o întâmplare pe care speră să fie prima și ultima.

Una dintre cele mai iubite foste concurente de la Chefi la cuțite, urmărită în plină zi de un bărbat: Mi s-a făcut atât de frică!

Fosta concurentă povesteşte că în fața ei a oprit un bărbat cu un autoturism, iar în momentul în care ea a trecut de mașina lui bărbatul a parcat iar în fața sa și același lucru s-a repetat. Fosta concurentă spune că a fost privită insistent și că a tras o speritură groaznică mai ales că nu ştia ce era în mintea bărbatului şi ce planuri avea.

”Când m-am dus spre jos spre benzinărie, era un tip și am trecut, m-a văzut că am trecut, a venit cu mașina și s-a pus în fața mea și a oprit. Am trecut pe lângă el, nu m-am uitat la el, apoi iar trec de el, iar se duce cu mașina în față și iar oprește. Se duce în stație cu mașina și eu trec pe lângă el să mă duc în benzinărie, el a intrat cu mașina în benzinărie pe unde se iese, când am ieșit el tot acolo era parcat. Serios, chiar mi s-a făcut frică, tipul sigur n-a vrut autograf, că dacă voia autograf dădea geamul în jos”, a spus ea pe Instagram.

Elena Matei are o poveste de viaţă cutremurătoare. La doar 15 ani şi-a pierdut tatăl într-un accident cumplit de motocicletă şi a fost nevoită să devină stâlpul familiei sale.

Tânăra în vârstă de doar 23 de ani a fost nevoită să-şi ia viaţa în mâini după ce tatăl său a murit într-un accident cumplit de motocicletă, iar mama sa a trebuit să plece la muncă în Austria.

„Tatăl meu nu mai este în viață, a murit acum șapte ani, într-un accident de motocicletă. A fost un șoc total pentru mine, am ajuns la spital și nimeni nu voia să îmi spună ce s-a întâmplat. Eram doar cu bunica mea, fiindcă mama lucra în Austria. Nu știam ce să fac, să plâng, să nu plâng. Am ales să fiu tare pentru mama mea, pentru bunica mea. Am ales să fiu stâlpul familiei. Tatăl meu a fost cel mai bun prieten al meu.

A fost un șoc pentru că seara stăteam cu tata și vorbeam despre ce avem de făcut în următoarele zile și a doua zi dimineață eu trebuia să merg la pregătire la informatică și a sunat cineva de la muncă, că i s-a făcut rău.”, a povestit Elena în preselecţii.

Citeşte şi: Câştigător Chefi la Cuţite 2021. Elena Matei, concurenta din echipa lui Chef Bontea, are o poveste de viaţă cutremurătoare