Unde a petrecut Paştele prinţul William, în timp ce fratele Harry era în România

Cu ocazia sărbătorilor Paştelui (Catolic şi Protestant) preşedintele francez Nicolas Sarkozy şi-a luat o mică vacanţă într-o staţiune din sudul ţării. Liderul de la Casa Albă, Barack Obama a fost la biserică împreună cu familia, iar premierul britanic, David Cameron, şi-a petrecut sărbătorile într-o zonă rurală din Ţara Galilor.

RomaniaTV.net
09 apr. 2012, 07:45

Barack Obama a participat la slujba de Paşte într-o biserică din Washington. El a fost însoţit de soţie şi de cele două fiice. Întreaga familie a plecat apoi acasă, pentru masa tradiţională de Înviere. După slujbă, Obama le-a urat tuturor „Paşte Fericit!” şi s-a întors la Casa Albă.

Regina Elisabeta a II-a a asistat la slujba religioasă de Paşte în capela Saint George din Windsor. Între timp, prinţul William şi soţia sa, Kate Middleton, au avut o escapadă romantică într-o staţiune din Alpii Francezi. Will şi Kate abia s-au reunit după ce prinţul îşi onorase îndatoririle miltare şi stătuse în Malvine aproape două săptămâni. Ei au fost însoţiţi de familia ducesei de Cambridge.

Iar premierul britanic, David Cameron, şi-a petrecut Paştele în Ţara Galilor, împreună cu soţia şi cu cei doi copii. Politicianul a participat la un festival tradiţional în ziua de Înviere.

Şi preşedintele francez, Nicolas Sarkozy, şi-a luat o scurtă vacanţă de Paşte şi a plecat în mica staţiune Cap-Nègre, de pe malul Mării Mediterane. Jurnaliştii l-au fotografiat în timp ce se plimba cu bicicleta printr-un parc din zonă.