Unde găseşti cea mai ieftină carne de porc din România. La ce supermarket se vinde la jumătate de preț

Pentru români, nu există sărbători de iarnă fără carne de porc, astfel că vânătoarea după o masă bogată începe cu multe zile înainte de Crăciun. În acest an însă, preţurile le strică multor români masa festivă de sfârşit de an, dar există şi locuri unde preţurile sunt pentru toate buzunarele.

20 dec. 2022, 18:30
Unde găseşti cea mai ieftină carne de porc din România. La ce supermarket se vinde la jumătate de preț
Unde găseşti cea mai ieftină carne de porc din România. La ce supermarket se vinde la jumătate de preț

Unde găseşti cea mai ieftină carne de porc din România. Deşi preţurile au luat-o razna, mai ales că sărbătorile se apropie din ce în ce mai repede, în București există un supermarket unde găsești cea mai ieftină carne de porc. În cazul acestui magazin, carnea se vinde la jumătate de preț, iar toți românii se înghesuie să cumpere cât mai mult!

Citeşte şi: Prețuri colosale la preparatele tradiționale pentru masa de Crăciun. Cât au ajuns să coste carnea de porc, șoriciul, cârnații și slănina

Este vorba de supermarketul „La cocoș”, de pe șoseaua Vitan, unde găsești carnea de porc cea mai ieftină! Prețul anunțat de magazin pentru kilogramul de carne este de 12,99 lei, iar de atunci se stă la cozi extrem de mari, scrie Playtech. Totuşi, unii clienți au scris pe pagina de Facebook magazinului, reclamând mizeria, dar și prețurile, comparative cu cele din magazinele Lidl. „Bună ziua. Am fost la cumpărături duminică 18.12.2022 . Am ajuns destul de devreme la 8:44, când am trecut cu mașina de bariere. Confirm problemele cu haosul și lipsa curățeniei din magazin chiar și la acea oră. Prețurile au ajuns comparabile cu Lidl, Auchan, Kaufland sau chiar mai mari. Dar șocul a fost când am ajuns la bariere la 9:45 și am aflat că trebuie să plătesc 10 lei parcarea pentru că am depășit o oră. Mi se pare absurd să plătesc parcarea cănd ajung la magazin să îmi fac cumpărăturile lucru care nu se întâmplă la celelalte magazine”, a scris un client nemulţumit.

Citeşte şi: Dezvăluirea unui măcelar înainte de Sărbătorile de iarnă: „Când vedem cancer în carnea de porc, nu se aruncă!”

În general, carnea de porc se găseşte chiar şi la 40 de lei kilogramul, inlcusiv la marile supermarkerturi, precum Lidl, Kaufland, Carrefour sau Auchan, chiar dacă acestea se întrec în oferte. Trebuie însă menţionat că medicii susţin că produsele alimentare din carne roşie conţin nutrienţi importanţi, inclusiv proteine, vitamina B12 şi fier, dar un consum crescut ar putea ridica riscurile de cancer, boli cardiace şi alte probleme de sănătate. Un regim alimentar bogat în carne roşie reduce speranţa de viaţă, crescând riscul de cancer şi boli de inimă, arata cel mai recent studiu al Facultăţii de Medicină Harvard.