Unde se află cea mai frumoasă plajă sălbatică din România şi cât costă o noapte de cazare. Locul pe care e musai să-l vizitezi vara asta

Plaja de la Sfântu Gheorghe este una dintre locaţiile pe nu trebuie să le rataţi această vară. Pe lângă frumuseţea locului, nici preţurile la cazări nu sunt foarte piperate. Este locul ideal pentru cei care vor să scape de aglomeraţia din staţiunile cunoscute de pe litoral.

11 iul. 2022, 19:03

Unde se află cea mai frumoasă plajă sălbatică din România. Gura de vărsare a brațului Sfântu Gheorghe în Marea Neagră este una dintre cele mai mari guri de vărsare din Europa şi este locul ideal pentru iubitorii de plaje sălbatice şi de peisaje superbe.

Unde se află cea mai frumoasă plajă sălbatică din România. Locul de vis care nu trebuie ratat

Citeşte şi Pentru ce este faimoasă plaja Possidi, din Halkidiki. În ultima vreme toată lumea vorbește despre asta

Plaja de la Sfântu Gheorghe este plaja cu cel mai fin nisip de pe toată coasta Mării Negre. Mai mult, cei care aleg ca destinaţie de vacanţă acest loc vor putea admira caii sălbatici. Aceştia oferă zonei un farmec aparte, pe care nu-l vei mai regăsi nicăieri.

Plaja de la Sfântu Gheorghe are o lungime de 30 de kilometri şi este tot atât de lată. De altfel, între Sfântu Gheorghe și Sulina se află cea mai întinsă plajă de pe litoralul românesc al Mării Negre.

Pentru a ajunge aici, trebuie să ştiţi că veţi încheia călătoria cu maşina personală la Tulcea, Murighiol sau Mahmudia. De acolo, se poate ajunge la Sfântu Gheorghe doar cu ajutorul bărcilor.

De asemenea, trebuie să ştiţi că din centrul satului până la mare e lung de aproximativ doi kilometri și jumătate. Puteţi alege să mergeţi pe jos, sau să folosiţi trocariciul, un fel de remorcă cu băncuțe, potrivit click.ro. 

Trebuie să mai ştiţi că plaja este complet sălbatică şi că nu există umbrele sau şezlonguri.

Cea mai ieftină cazare pentru doi aduli, la o pensiune din Sfântu Gheorghe costă 165 de lei.

Citeşte şi Ce diferenţe de preţuri sunt între litoralul românesc şi cel grecesc. Cât a plătit un român pe şezlong în România şi în Grecia. „E ţeapă la noi”