Adevărul despre „idila” dintre Nadia Comăneci și Ștefan Bănică Jr.: „A rămas gravidă cu el”

Adevărul despre "idila" dintre Nadia Comăneci și Ștefan Bănică Jr. Ambii sunt extrem de cunoscuți, însă puțină lume știe că s-ar fi iubit cu patimă în tinerețe. Asta s-ar fi întâmplat prin 1987, când sportiva ar fi avut o legătură atât cu Nicu Ceaușescu, cât și cu artistul.

15 ian. 2024, 09:41
Adevărul despre „idila” dintre Nadia Comăneci și Ștefan Bănică Jr.: „A rămas gravidă cu el”
Adevărul despre "idila" dintre Nadia Comăneci și pe Ștefan Bănică Jr.

Adevărul despre „idila” dintre Nadia Comăneci și Ștefan Bănică Jr. Constantin Panait, omul care s-a ocupat de fuga gimanstei din România în Statele Unite ale Americii  a vorbit despre acea perioadă, dar și despre situațiile prin care gimnasta a fost nevoită să treacă.

Citește și: Locul secret unde Nadia Comăneci se iubea cu Ion Dolănescu. Aici fugeau când voiau să fie singuri

Adevărul despre „idila” dintre Nadia Comăneci și Ștefan Bănică Jr.

Nadia Comăneci ar fi rămas gravidă cu Ștefan Bănică Jr., însă ar fi avortat copilul. „Din ce ştiu eu, Nadia a stat cu Nicuşor Ceauşescu câţiva ani. O suna Nicu, de la Sibiu, şi-i spunea atât: “Hai!”. Imediat apărea maşina în faţa casei, ea se urca şi mergea acolo. Norocul ei era că, în multe cazuri, până ajungea, Nicuşor adormea din cauza alcoolului, iar ea cobora în cramă, îşi făcea provizii cu de toate şi se întorcea la Bucureşti.

Prin 1987, când Nadia era şi cu Nicu, dar şi cu Ştefan Bănică Jr., a ieşit un scandal uriaş la restaurantul Odobeşti din Bucureşti, că aflase Nicuşor că Nadia rămăsese însărcinată cu Bănică. Aşa că a trimis gărzile de corp, care au rezolvat situaţia.

Securiştii lui Nicuşor au venit peste Bănică şi i-au dat o bătaie cruntă. Săracul de el, era plin de sânge. La Odobeşti, că acolo cânta taică-su şi venise la el în vizită cu George Mihăiţă. Nadia a făcut avort imediat. Pentru mine e clar că ea se gândea la altcineva până să ajungem în Statele Unite.”, a povestit Constantin Panait pentru Libertatea.