Unde te poţi angaja acum la Kaufland dacă ai cel puţin studii medii

Kaufland face recrutări din Constanţa, Rădăuţi, Sighetu Marmaţiei, Tulcea, Ploieşti, Caransebeş şi Reşiţa. Află dintr-un material RTV.NET ce caută angajatorii şi până când primesc CV-uri pentru posturile vacante în cadrul retailerului german.

RomaniaTV.net
19 dec. 2013, 10:00
Unde te poţi angaja acum la Kaufland dacă ai cel puţin studii medii

Kaufland angajează coordonatori teritoriali de distribuţie presă la Constanţa, Rădăuţi, Sighetu Marmaţiei, Tulcea.
Candidatul potrivit pentru acest este dispus să muncească pe teren 10 ore pe săptămână, mai ales în weekend-uri şi are domiciliul într-unul din oraşele Rădăuţi, Sighetu Marmaţiei, Năvodari, Tulcea.
2 ianuarie este ultima zi în care angajatorii primesc CV-uri pentru postul vacant la Kaufland. Detalii, aici.

Kaufland angajează directori de magazin în Caransebeş şi Reşiţa.
Te califici pentru acest post dacă ai minimum doi ani experienţă în comerţ, ai bune cunoştinţe de operare PC, eşti dispus să obţii performanţe peste medie la locul de muncă, ai bune abilităţi de coordonare, motivare şi control a unei echipe dinamice. Sunt avantajaţi candidaţii care au cunoştinţe de engleză sau de germană.
26 decembrie este ultima zi în care angajatorii primesc CV-uri pentru acest post, potrivit anunţului de recrutare care poate fi accesat aici.

Kaufland angajează un referent achiziţii în Bucureşti. Angajatorii caută un absolvent de facultate, care are cunoştinţe temeinice de limba engleză, de limba germană şi de operare PC (Word, Excel), care este flexibil şi organizat. Până pe 12 ianuarie se primesc CV-uri pentru postul vacant la Kaufland în Bucureşti. Amănunte despre acest post găsiţi aici.

Kaufland angajează la Ploieşti pe postul de coordonator în materie de securitate şi sănătate în muncă.
Eşti eligibil pentru acest post dacă ai studii superioare tehnice sau de profil realist, ai minimum doi ani experienţă în domeniul sănătate şi securitate în muncă, ai absolvit cursul în acest domeniul. Candidatul potrivit pentru acest post are cunoştinţe medii de limba engleză şi cunoştinţe de operare Office.
Sunt avantajaţi candidaţii care au absolvit cursul de responsabil de mediu şi/sau evaluator de riscuri.
23 decembrie este termenul-limită de primire a CV-urilor pentru acest post, potrivit anunţului de recrutare care poate fi consultat aici.