Unde te poți angaja cu 120-135 de euro pe zi. Joburile nu necesită studii superioare

Românii aflați în căutarea unui loc de muncă, care sunt dispuși să plece din țară, au șansă să se angajeze pe unul dintre cel mai bine plătite joburi de peste hotare, care nu necesită studii superioare. Este vorba despre jobul de lucrător în depozitul aeroportului din Frankfurt.

26 feb. 2024, 17:14
Unde te poți angaja cu 120-135 de euro pe zi. Joburile nu necesită studii superioare

Să lucrezi ca lucrător într-un depozit cu siguranță nu este o muncă ușoară și necesită destul efort fizic și, desigur, și o condiție fizică satisfăcătoare, dar 120 de euro pe zi (aproximtiv 600 de lei) parcă merită tot efortul. Cei care sunt dispuși să se relocheze aici și știu engleză sau germană la nivel conversațional se pot angaja ca lucrător în depozitul aeroportului din Frankfurt.

Unde te poți angaja cu 120 euro pe zi și ce presupune jobul

La depozitul aeroportului din Frankfurt se lucrează în trei schimburi. Concret, viitorul angajat trebuie să sorteze și să depoziteze pachetele de orice dimensiune, să asigure manipularea corectă a pachetelor și să încarce și să descarce containere de marfă, potrivit descrierii de pe site-ul ejobs.ro

Principalele condiții pe care trebuie să le îndeplinească cei interesați sunt cunoașterea la nivel mediu conversațional a limbilor germană sau engleză, prezentarea dovezii activităților din ultimii 5 ani și nicio întrerupere mai mare de 28 de zile între două joburi.

Citeste si Cât câștigă un curier Glovo într-o zi în care muncește 11 ore: ”Repet! Asta e o zi bună”

Ce beneficii au angajații

Pe lângă salariul de 120 de euro pe zi, angajații au și o serie de beneficii. Cum ar fi cazarea gratuită, asigurată timp de nouă luni. La capătul celor nouă luni, angajatul trebuiesă își găsească o locuință temporară.

Orele suplimentare, care se fac numai voluntar, sunt plătite de către angajator.

Potrivit anunțului, salariul pentru acest loc de muncă este de 14,75 de euro/ oră. La această sumă se adaugă sporuri de 25% de noapte, sporuri de 100% pentru zilele de duminică și 125% pentru zilele de sărbătoare.

Citeste si Cât câștigă un șofer de taxi, Uber sau Bolt în 2024. Ce condiții trebuie să îndeplinești ca să te angajezi la o companie de ride sharing în România sau peste hotare

136 de euro pe zi, remunerația unui lucrător în aeroportul din Frankfurt

Ceva mai bine, adică cu 136 de euro pe zi, este plătit un alt tip de job disponibil în aeroportul din Frankfurt. Este vorba despre jobul de lucrător în aeroport, ale cărui atribuții sunt: sortarea pachetelor/bagajelor mari și grele; conducerea vehiculelor catre avion; organizarea bagajelor în avion.

Condițiile pe care trebuie să le bifezi ca să aplici la acest job sunt:

  • Limba germană nivel mediu conversațional (B1)
  • Permis de conducere (B)
  • Conditie fizică bună
  • Continuitate în ultimii 5 ani pentru verificările efectuate de autoritățile aeriene din Germania.

Cei care vor fi angajați vor primi contract pe perioadă nelimitată, 17,00 euro/oră, bonus de start in valoare de 1000 euro.

Se lucrează doar în tură de zi, 155 de ore pe lună.