Unde va fi înmormântat Petrică Mîțu Stoian. Locul de veci, pregătit chiar de artist până la ultimele detalii

E doliu în lumea muzicii populare, după ce Petrică Mîțu Stoian a murit sâmbătă seara la Spitalul din Reşiţa. Pentru că e cunoscut faptul că şi-a prevestit moartea, interpretul de muzică populară şi-a pregătit locul de veci în cel mai mic detaliu, în urmă cu o săptămână.

06 nov. 2021, 22:34
Unde va fi înmormântat Petrică Mîțu Stoian. Locul de veci, pregătit chiar de artist până la ultimele detalii

Petrică Mîțu Stoian a decedat sâmbătă, după ce a fost internat în stare gravă în secţia ATI a Spitalului de Urgenţă din Reşiţa. În stare de şoc, rudele urmează să ridice trupul artistului în decursul zilei de duminică.

Petrică Mîțu Stoian va fi înmormântat la Craiova, acolo unde locuia. Interpretul de muzică populară și-ar fi presimțit moartea. Cu doar o săptămână în urmă, artistul a mers la cimitir pentru a-și pregăți locul de veci:

„Drum lin, Petrică Mîțu Stoian! Artistul și-a presimțit moartea! Și-a pregătit mormântul până la cel mai mic detaliu. Săptămâna trecută a fost la cimitir!”, a fost mesajul celor de la ”Electrecord”.

Potrivit Cancan, locul de veci al lui Petrică Mîţu Stoian se află se află în cimitirul Ungureni din Craiova. Artistul va fi condus pe ultimul drum de îndrăgiţi cântăreţi de muzică populară printre care, poate cel mai important, Ionuț Dolănescu.

Citeşte şi: Ultima fotografie cu Petrică Mîţu Stoian în viaţă. Tocmai filmase pentru Revelion 2022

De ce a murit Petrică Mîțu Stoian

Petrică Mîțu Stoian și-a dat ultima suflare în secția ATI a Spitalului de Urgență Reșița. Avea doar 61 de ani, iar potrivit medicilor artistul suferea bronhopneumonie post COVID cu stare septică și se afla sub tratament anti-coagulant.

Conform directorului medical SJU Reșița, Cosmin Librimir, cântărețul se lupta cu o bronhopneumonie post COVID şi cu stare septică. De asemenea, medicii au constatat faptul că acesta s-a confruntat cu fibrilație axială cronică. Directorul medical mărturisește că bărbatul ar fi fost supradozat cu anticoagulante, iar Petrică Mâțu Stoian tușea cu sânge.

Când a ajuns la spitalul din Reșița, Petrică Mîțu Stoian se afla într-un șoc septic ceea ce înseamnă că organele îi erau foarte afectate și cedau rând pe rând. În cele din urmă, medicii au confirmat decesul.

Citeşte şi: Petrică Mîţu Stoian şi-a presimţit moartea. Și-a pregătit mormântul până în cel mai mic detaliu