Ultima fotografie cu Petrică Mîţu Stoian în viaţă. Tocmai filmase pentru Revelion 2022

Interpretul de muzică populată din Mehedinţi, Petrică Mîţu Stoian, a decedat, sâmbătă seara, în jurul orei 20.00 la Spitalul Judeţean din Reşiţa, judeţul Caraş-Severin. El a fost dus de urgenţă, după ce starea sa s-a înrăutăţit, el fiind internat iniţial la Clinica Nera pentru recuperare post-COVID.

06 nov. 2021, 22:04
Ultima fotografie cu Petrică Mîţu Stoian în viaţă. Tocmai filmase pentru Revelion 2022

Petrică Mîţu Stoian a murit. „Dumnezeule!! Nu imi vine sa cred!! Tocmai am terminat spectacolul si, cand am iesit din scena, am aflat cumplita veste: Petrica Matu Stoian a murit! Sunt inmarmurita. Sunt socata! Aceasta fotografie este facuta de mine in urma cu 3 zile, cand am filmat editia de Revelion din platoul @acces_directoficial Nu am cuvinte… Nu exista emisiuni speciale de Sarbatori la care Matu Stoian sa nu fi fost chemat! Era nemaipomenit, cu pofta lui de viata, cu graiul si portul lui din Izverna, de care era atat de mandru… Maestre, noi avem multe filmari zilele acestea si tu trebuie sa fii acolo!! Nu putem concepe ca nu mai esti! Tu umpli tot cu cantecele tale, cu glumele tale… este incredibil!! Dumnezeu sa te ierte, Matule!!”, a scris Mirela Vaida pe Facebook

Petrică Mîţu Stoian şi-a presimţit moartea. Și-a pregătit mormântul până la cel mai mic detaliu

Potrivit presei locale din judeţul Caraş-Severin, intrepretul de muzică populară din Mehedinţi, Petrică Mîţu Stoian, care era pacient la Clinica Nera pentru recuperare post-Covid, a început să se simtă rău şi a avut o tuse care s-a agravat.

 

Medicii de la Clinică au solicitat o ambulanţă şi au transferat pecientul, de urgenţă, la Spitalul Judeţean Reşiţa.
Medicii din Reşiţa l-au preluat la Unitatea de Primiri Urgenţe, apoi l-au internat pe Secţia ATI unde a fost intubat.
După numai câteva ore, potrivit presei locale, artistul a decedat.

EXCLUSIV | Constantin Enceanu, sfâşiat de durere după ce Petrică Mîțu Stoian a murit. „Am pierdut unul dintre cei mai buni prieteni”
„Îmi pare rău că trebuie să dau această veste, domnul a venit la Clinica Nera să facă terapie hiperbară post-COVID, din păcate a dezvoltat o bronhopneumonie care a fost mult mai amplă decât trebuie și a decedat în urma unui șoc septic. Șocul septic ireversibil este o boală destul de serioasă, chiar foarte serioasă, cu mortalitate foarte mare, a fost pus pe tot ce trebuie, dar din păcate organismul dânsului nu a mai rezistat”, a declarat, cu puțin timp în urmă, dr. Cosmin Librimir, directorul medical al Spitalului Județean de Urgență din Reșița.

De ce a murit Petrică Mîţu Stoian. Anunţ de ultimă oră făcut de dr. Cosmin Librimir