Unde vrea să se retragă Anamaria Prodan la bătrâneţe: „Acolo mă văd bătrână. Dar pe la 90 … că la 60 sunt tinerică încă”

La 47 de ani, Anamaria Prodan se poate considera o femeie împlinită. Are o familie frumoasă, o carieră de succes, iar banii nu sunt o problemă, ba chiar îşi poate permite orice.

RomaniaTV.net
17 iun. 2020, 14:48
Unde vrea să se retragă Anamaria Prodan la bătrâneţe: „Acolo mă văd bătrână. Dar pe la 90 … că la 60 sunt tinerică încă”

La bătrâneţe, impresa vrea să se retragă în Las Vegas, acolo unde deţine şi o casă. Însă până atunci, Anamaria vrea să se bucure în continuare de viaţă şi de fizicul ei, despre care spune că o să îl îmbunătăţească, cu trecerea timpului.

Citeşte şi: Anamaria Prodan, ÎMBOGĂŢITĂ de sora sa din LAS VEGAS. Cu ce se ocupă Anca în AMERICA

Fac performanță în toate domeniile. Este ambiția mea să fiu foarte bună în tot ceea ce fac. Rebecca, fata mea, este investitor! Când mă las de meseria de agent, am să fiu și investitor. (…) Am reședințe peste tot. Las Vegas, însă, rămâne sufletul meu. Acolo e casa mea. Acolo mă văd bătrână. Dar pe la 90… că la 60 sunt tinerică încă. Am acum aproape 50 și arăt trăsnet. La 60 o să arăt și mai bine, deci nu mă retrag, a spus Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan nu ştie câţi bani are, dar i-a luat lui Reghecampf un cadou de sute de mii de euro

Anamaria Prodan a devenit de curând şi patroană de club, de unde şi noua sa poreclă, „PatroANA”, ea devenind acţionar la clubul de Liga 1 FC Hermannstadt, unde conducătoare în mod oficial va fi fiica sa, Rebecca.

Impresara a vorbit despre cariera sa şi despre viaţa de familie cu Laurenţiu Reghecampf, într-un interviu acordat gsp.ro, spunând că nu ştie exact câti bani are familia sa, pentru că s-a născut bogată şi nu are obişnuinţa să se uite în conturi.

Ce avere are, de fapt, Anamaria Prodan. Cât a moştenit de la mama sa, Ionela Prodan, şi câţi bani a câştigat Laurenţiu Reghecampf

M-am născut milionară și nu am făcut bani din fotbal! N-am stat în spatele nimănui să mă milogesc. 90% dintre oamenii din fotbal au fost ajutați. Pe mine și pe Reghe nu ne-a ajutat nimeni niciodată.

Mircea Sandu, de exemplu, era nașul sorei mele, Anca. Eu odată n-am fost în biroul lui să mă ajute cu ceva. N-am cerut nimic nimănui. D-aia spun ce vreau și nu mă trage nimeni la răspundere. Eu am o educație, sunt puternică pe picioarele mele.”, a declarat impresara.

Impresara a povestit că banii ei și ai soțului, Laurențiu Reghecampf, sunt la comun, dar că nu a verificat niciodată conturile familiei. „Nu suport să mă uit. Laur face absolut totul. Eu i-am făcut contractul, dar nu știu exact câți bani câștigă.

Are prime, mai vine conducerea și le mai dă un ban. Eu nu i-am verificat telefonul în viața asta, nu l-am verificat cu nimic. I-am luat o mașina de 375.000 de dolari, un Ferrari. Era visul lui. Își dorea foarte tare mașina„, a afirmat Anamaria Prodan.