Unei femei i-au explodat silicoanele la plajă

Mamă a trei copii, Kylie era fericită că, în sfârşit, după o operaţie costisitoare şi greu de îndurat, putea să meargă la plajă fără să-şi facă griji de felul în care arată. Dar bucuria i-a fost scurtă, pentru că sânii i-au explodat literalmente după ce implantul de silicoane i-a fost respins de către organism.

RomaniaTV.net
10 iun. 2012, 11:51
Unei femei i-au explodat silicoanele la plajă

Kylie Hudson nu are linişte nici acum. Medicii i-au înlocuit implanturile explodate cu altele noi şi i-au spus că organismul ei ar putea respinge şi această pereche de silicoane.

Kylie a făcut primul implant în martie, după ce a ales une dintre cele mai bune firme de chirurgie cosmetică şi cele mai bune silicoane pentru implanturi mamare. A cheltuit peste 4.000 de lire sterline pentru a avea cele mai „sigure” implanturi, scrie The Sun.

Numai că visul ei s-a transformat repede în coşmar. Silicoanele i-au explodat la propriu, iar din ele a început să îi curgă pe trup un lichid galben, pe la una dintre incizii. Şi-a putut vedea chiar şi implanturile din interior.

Mamă a trei copii, Kylie, în vârstă de 27 de ani, a visat încă din adolescenţă să aibă sâni normali. Pieptul ei era aproape plat şi îi era ruşine să meargă la plajă în costum bikini. Purta numai costume întregi. A avut parte de sâni mai mari numai când a alăptat. După aceea, sânii ei deveneau aproape invizibili, iar ea era atât de complexată, încât s-a îmbolnăvit şi de psoriazis.

„Tuturor femeilor care vor să-şi mărească sânii le recomand să se gândească foarte serios şi la riscuri. Eu m-am nenorocit!”, este mesajul şi, totodată, avertismentul lui Kylie pentru cele care se gândesc să-şi mărească sânii cu  implanturi mamare.