Cazul care a scandalizat România. Unei mame din Tulcea i-a fost luat copilul de două luni pe care îl alăpta. Mii de distribuiri

Cazul a fost prezentat pe Facebook luni seară, iar până marţi seară strânsese peste 13.000 de distribuiri şi aproape 3000 de comentarii.

RomaniaTV.net
21 ian. 2020, 18:59
Cazul care a scandalizat România. Unei mame din Tulcea i-a fost luat copilul de două luni pe care îl alăpta. Mii de distribuiri

O tânără din Tulcea susţine că ar fi fost despărţită de copilul ei, născut pe 15 noiembrie 2019, şi cu care a locuit pentru o scurtă perioadă într-un centru social, pentru că bunica ei, la care locuise anterior naşterii, nu o primeşte cu copilul în casă. Tânăra mamă, în vârstă de 19 ani, a trăit într-un centru de plasament de la 10 la 15 ani, după ce mama ei şi a celor patru fraţi ai ei a murit de cancer. Copiii au fost ulterior luaţi de tată să locuiască împreună cu el şi bunica lor, până când Mihaela a născut, iar tatăl copilului nu l-a recunoscut.

Din postarea de pe Facebook reiese că pe data de 2 decembrie Mihaela ar fi fost dată afară din centru, dar fără copil, astfel încât aceasta ar fi încercat să forţeze uşa şi la faţa locului ar fi fost chemată Poliţia, care a şi reţinut-o pe tânără şi apoi ar fi internat-o în secţia de psihiatrie a unui spital.

Mihaela, care nu are acces la internet şi cere ajutor prin intermediul altei femei, susţine că după externare nu mai are acces la copil, deşi acesta era alăptat.