Unelte de grădină utile tuturor celor care stau la curte, în oferta Lidl din săptămâna 13 – 19 martie

Magazinele Lidl au introdus în ofertă noi produse speciale. Săptămâna aceasta este dedicată celor care vor să își reamenajeze grădina.

14 mart. 2023, 09:48
Unelte de grădină utile tuturor celor care stau la curte, în oferta Lidl din săptămâna 13 – 19 martie

În oferta Lidl de săptămâna aceasta găsiți mai multe scule utile pe lângă casă și în grădină. Lidl scoate la vânzare motocoase, sistem de irigații pentru plante, scule pentru întreținerea gazonului ori sisteme de iluminat.

Lidl vă oferă săptămâna aceasta Motocoasă 6 în 1, pe benzină la preț de 1299 lei. Este vorba despre un sistem combi flexibil, 6 în 1, care conține:

  • Trimmer pentru gazon: diametru de tăiere 45 cm
  • Motocoasă: diametru de tăiere 25,5 cm
  • Foarfecă pentru gard viu: lungime de tăiere 48 cm – Unghiuri de lucru reglabile fără scule în 12 trepte între -90° și 75°
  • Suflantă pentru frunze: viteza max. a aerului: 180 km/h
  • Emondor de înălțime: grosime de tăiere a crengilor de până la 30 cm
  • Tăietor pentru marginea gazonului: adâncime de tăiere 1-5 cm

Citește și: Amenzi usturătoare la bloc. Cât te costă să pui zambile în grădină fără autorizaţie de la primărie. Alte sancţiuni aberante din lege

 

Oferta conține Tambur cu furtun PARKSIDE la preț de 199 lei. Sistemul include furtun de 20 m și conectori max. 4 bar.

Pentru flori Lidl are la vânzare sistem de irigare prin picurare la 99,99 Lei. Este vorba despre un set starter pentru udarea grădinilor de legume, straturilor de flori sau a plantelor de balcon cu o capacitate de irigare de max. 83 de plante.

Săptămâna aceasta la Lidl găsiți și mai multe modele de aspersoare, prețurile pornesc de la 19.99 lei.

Tot săptămâna aceasta găsiți la Lidl pompe submersibile de ape curate sau de ape murdare. Primele costă 219 lei. Cele pentru ape murdare costa 299 lei.

În ofertă sunt și mai multe sisteme de iluminat cu încărcare solară, accesorii pentru legat plantele, mânuși de grădină, căsuțe pentru păsări, umbrelă de soare la 199 lei.