Ungaria se ține tare în fața Bruxellesului. Orban: „Sprijinim familiile, întărirea suveranității naționale și respingem migrația ilegală!”

Ungaria se ține și mai tare, după ce liderii politici de la Budapesta s-au întâlnit cu Trump. Orban a transmis un mesaj prin care susține că guvernul maghiar va lupta în continuare pentru păstrarea suveranității naționale și valorile tradiționale.

03 aug. 2022, 21:14
Ungaria se ține tare în fața Bruxellesului. Orban: „Sprijinim familiile, întărirea suveranității naționale și respingem migrația ilegală!”

Balazs Orban, consilierul politic al premierului Viktor Orban, a anunțat că guvernul Fidesz va apăra valorile creștin-conservatoare. Anunțul a fost făcut după ce liderul executivului a vorbit din nou cu fostul președinte al SUA, cel mai posibil prezidențiabil în 2024.

„Premierul Viktor Orban a călătorit în Statele Unite, unde a purtat discuții cu fostul președinte american Donald Trump.

Ambii lideri sunt de partea păcii. Ei cred în sprijinirea familiilor, a societății muncitoare, întărirea suveranității naționale, politicile de protejare a valorilor tradiționale, combaterea crizei și respingerea migrației ilegale.

Atât premierul Viktor Orban, cât și Donald Trump servesc drept exemplu pentru noi toți că valorile creștin-conservatoare trebuie reprezentate cu curaj în ciuda tuturor dificultăților și rezistenței, împotriva atacului total al mass-mediei mainstream și a stângii și pentru că majoritatea oamenilor susțin aceste valori”, a declarat Balazs Orban.

Viktor Orban a lansat un nou atac la adresa UE

 

Luni, Viktor Orban a rostit un nou discurs agresiv împtoriva Bruxellesului. Premierul maghiar refuză să considere Uniunea Europeană drept șef al Ungariei.

„Bruxellesul nu este șeful nostru. Suntem o națiune maghiară independentă, suverană”, a transmis Viktor Orban.

Orban a mai menționat că Uniunea Europeană nu este la Bruxelles, ci la „Viena , Budapesta, Varșovia , Berlin și Madrid”. „Aceasta este o problemă foarte importantă. Nu vreau să mă cert cu alți europeni, dar vreau să adaug propriile noastre opinii la soluția paneuropeană”.