Ungureanu: Guvernul îşi va asuma răspunderea în Parlament pe o compunere, nu pe un program

Președintele Partidului Forța Civică, Mihai-Răzvan Ungureanu, susține că Guvernul că își va asuma răspunderea în Parlament asupra unei "simple compuneri", nu a unui program de guvernare.

RomaniaTV.net
07 mart. 2014, 13:43
Ungureanu: Guvernul îşi va asuma răspunderea în Parlament pe o compunere, nu pe un program

„Nu mai are nimeni niciun dubiu că actualul guvern se amuză pe seama noastră. Guvernul își va asuma răspunderea în Parlament pe o simplă compunere, nu pe un program de guvernare. Suntem sătui de povești cu și despre consolidare fiscală, relansare economică, reducerea risipei banului public și politici macroeconomice pentru susținerea mediului de afaceri. Nu există așa ceva în guvernele conduse de domnul Ponta. Cunoaștem realitatea economică din ultimii doi ani, am simțit-o toți și suntem conștienți de ce ne așteaptă mai departe. Suntem în an electoral, iar PSD-ul este la putere”, susține Ungureanu, citat de Agerpres.

MODIFICĂRI IMPORTANTE privind TAXELE şi IMPOZITELOR ROMÂNILOR: TVA de 19%, CAS redus

El mai susține că Executivul se va prezenta în Parlament cu „promisiuni spuse doar în an electoral”.

SCHIMBĂRI MAJORE în privinţa PENSIILOR: Apar conturi individuale de economisire şi un nou pilon de pensii

„Doi ani de zile această putere a susținut că nu se poate consolidare fiscală decât prin creșterea taxelor. Au realizat doar o risipă bugetară, iar pentru susținerea ei au încurajat politicile fiscale de majorare a taxelor pe spatele celor care îndrăznesc să investească sau să contribuie la dezvoltarea economică a României. Se vor prezenta în Parlament cu niște minciuni sfruntate, cu promisiuni spuse doar în an electoral”, afirmă Ungureanu.

Citeşte şi: SCHIMBĂRI MAJORE în privinţa PENSIILOR: Apar conturi individuale de economisire şi un nou pilon de pensii