Ungureanu îşi aduce lângă el oamenii de la Externe. Feruţă numit secretar de stat

Cornel Feruţă, diplomat de carieră, a fost numit, luni, în postul de secretar de stat în cadrul aparatului propriu de lucru al primului-ministru, el urmând astfel să lucreze din nou cu premierul Mihai Răzvan Ungureanu, după ce a fost şeful de cabinet al acestuia la Ministerul Afacerilor Externe

RomaniaTV.net
05 mart. 2012, 15:23
Ungureanu îşi aduce lângă el oamenii de la Externe. Feruţă numit secretar de stat

Surse oficiale, citate de Mediafax, au declarat anterior că Feruţă va lucra din nou ca şef de cabinet al premierului Mihai Răzvan Ungureanu.

În urmă cu o săptămână, Feruţă a fost rechemat din postul de ambasador la Misiunea permanentă a României pe lângă organizaţiile internaţionale de la Viena, prin decret al preşedintelui Traian Băsescu.

Cornel Feruţă a mai fost şeful de cabinet al lui Ungureanu când acesta ocupa postul de ministru al Afacerilor Externe, în perioada 2005-2007, după ce anterior, în intervalul 1994-1997, a lucrat ca jurnalist pe politică externă. Din 2007, Feruţă este ambasadorul României la Organizaţiile Intenaţionale de la Vinea, organizaţie care reprezintă interesele ţării, printre altele la OSCE şi la Agenţia Internaţională pentru energie Atomică.