UniCredit Bank face angajări în ţară. Iată posturile vacante

RomaniaTV.net vă spune care este oferta de muncă disponibilă la UniCredit Bank în această perioadă, precum şi aşteptările angajatorilor de la candidaţi pentru locurile de muncă vacante. 

RomaniaTV.net
10 mai 2018, 07:03
UniCredit Bank face angajări în ţară. Iată posturile vacante

Oferta de muncă disponibilă la UniCredit Bank 

UniCredit Bank angajează pe postul de CRM Senior Expert Analytics. Candidatul potrivit pentru acest este atent la client şi orientat spre dezvoltarea sustenabilă a afacerii, are iniţitivă, abilităţi de comunicare, prioritizare, concentrare sub presiunea termenelor-limită.

Informaţii suplimentare despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi consultat la acest link.

UniCredit Bank angajează pe postul de universal teller. Candidatul potrivit pentru acest post este student sau absolvent de facultate, ştie să lucreze la PC, cunoaşte engleza, e oganizat, orientat către client.

Detalii despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi accesat la acest link.

UniCredit Bank angajează pe postul de Business Operational Support Officer. Candidatul potrivit pentru acest post are studii superioare, preferabil economice, minimum doi – trei ani experienţă în bancă sau în activităţi de operaţiuni, ştie să lucreze la PC şi cunoaşte engleza. Are, de asemenea, foarte bune abilităţi de comunicare şi de relaţionare.

Amănunte despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi accesat la acest link.

UniCredit Bank angajează pe postul de Operations Core Banking (Garnishments Officer). Candidatul potrivit pentru acest post are studii superioare, preferabil cu profil economic sau juridic, cel puţin un an experienţă în bancă sau în activităţile de operaţiuni, are cunoştinţe medii de lucru la PC şi de engleză. E, de asemenea, responsabil, răbdător, orientat către clienţi şi rezultate.

Informaţii suplimentare despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi accesat la acest link.

Lista completă a locurilor de muncă vacante la UniCredit Bank o puteţi consulta la acest link.