UNPR: Preşedintele PSD încearcă probabil să ofere UNPR un cadou otrăvit

Publicat: Duminică, 01 Aprilie 2012 17:22 // Actualizat: Duminică, 01 Aprilie 2012 17:22 // Sursa: Mediafax

UNPR susţine că declaraţiile făcute despre această formaţiune de către preşedintele PSD, Victor Ponta, duminică, nu pot fi luate în serios şi sunt, probabil, o încercare a acestuia de a face un cadou otrăvit.

"După luni întregi în care Victor Ponta i-a atacat într-un mod extrem de dur şi total incorect pe reprezentanţii UNPR, declaraţiile de astăzi nu pot fi luate în serios. Preşedintele PSD încearcă probabil să ofere UNPR un cadou otrăvit. Uniunea este însă un proiect politic matur şi nu va cădea în capcanele pe care unii vor să le întindă. Vorbele de acum nu compensează minciunile pe care Victor Ponta le-a spus în nenumărate rânduri despre UNPR şi despre membrii săi. Înţelegem jocul pe care încearcă să-l facă preşedintele PSD şi, tocmai de aceea, nu vom accepta să-i fim părtaşi", se arată într-un comunicat remis, duminică.

UNPR afirmă că a dat şi dă în continuare dovadă de consecvenţă. "Atât în relaţia cu partenerii de la guvernare cât şi în relaţia cu partidele din Opoziţie, Uniunea s-a manifestat cu maximă responsabilitate. Nimic nu se va schimba din acest punct de vedere, iar UNPR va fi acelaşi partid al interesului naţional şi al dialogului social, aşa cum s-a impus pe scena politică românească. Atâta vreme cât am stat la greu la guvernare pentru România şi am asigurat stabilitate politică, nimic din tot ceea ce am făcut ca partid nu poate fi considerat compromiţător", se mai arată în comunicat.

UNPR precizează că va merge pe propriile picioare în aceste alegeri şi îşi va îndeplini obiectivul electoral.

"Proiectul nostru nu a fost creat nici pentru a se topi într-o altă construcţie politică, nici pentru altceva. Avem drumul nostru de la care nu ne vom abate. Mai mult, avem obligaţia de a merge mai departe, de a continua participarea la guvernare şi după 2012 şi suntem convinşi că acest obiectiv este pe deplin realizabil. UNPR apreciază faptul că PSD a decis să sprijine adoptarea proiectului privind taxarea marilor averi, un proiect de stânga care va aduce la bugetul de stat aproximativ nouă milioane de euro", se mai arată în comunicat.

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, duminică, răspunzând unei întrebări, că Neculai Onţanu se înscrie, ca şi alţii, în categoria celor care nu au plecat ei din PSD, ci au fost înlăturaţi, menţionând, pe de altă parte, că USL va găsi un candidat cu şanse să câştige la Sectorul 2.

El a spus, răspunzând unei întrebări, că nu a discutat cu Onţanu. "N-am discutat cu domnul Onţanu şi cred că v-a zis şi domnia sa că n-am discutat eu niciodată cu domnul Onţanu. Domnul Onţanu se înscrie, ca şi alţii, în categoria celor care nu au plecat ei din PSD, ci au fost înlăturaţi din PSD. O să găsim împreună, USL-ul, un candidat cu şanse să câştige Sectorul 2", a spus Ponta.

Comentând recentele evoluţii dintre PDL şi UNPR, Ponta a spus că ar fi fost compromiţător pentru UNPR să se asocieze cu PDL. "Eu cred că pentru UNPR era compromiţător să se alieze cu PDL. Totuşi, pentru bucureşteni – cetăţenii cei mai informaţi din ţară – asocierea cu doamna Udrea şi cu candidaţii doamnei Udrea este compromiţătoare", a spus Ponta.

El a adăugat că la nivel local, puterea în Consiliul General este deţinută de PDL şi de Elena Udrea, în "colaborare cu nişte consilieri cumpăraţi de la PRM şi PNG".

El a precizat că, în acest moment, orice partid, inclusiv UNPR, care se asociază cu PDL este "compromis total".

Afirmaţia lui Ponta despre Onţanu a fost făcută în contextul în care presa centrală a relatat că Ecaterina Andronescu a declarat că a avut discuţii cu primarul Sectorului 2, Neculai Onţanu (UNPR), despre faptul că acesta a fost dat afară din PSD, în timpul preşedinţiei lui Mircea Geoană, fostul ministru al Educaţiei întrebându-l pe edil dacă poate fi îndreptată această situaţie.

loading...
3 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Ontanu otravit PSD unpr victor ponta
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
01 apr 22:57
Răspunde | Votează email 0 email
M.Radulescu
Astia NU ! Nici in iunie si nici in toamna !!
http://www.listarusinii.ro/harta
===============================
MAFIA PDL pe judete
www.mafiilepdl.ro
************************************************
Realizarile lui Base si cireada lui:
http://www.youtube.com/watch?v=XF-Fl6uvEpc&feature=share
*****************************************
01 apr 19:26
Răspunde | Votează email 0 email
Ionel Barbu
minti nu esti udrea ,team vazut la inmormantare si ai luat parte si la pomana asa cum esti tu obisnuita
01 apr 19:02
Răspunde | Votează email 0 email
E Udrea
HOTII DE LANGA TINE
• Vladoianu Calin-ajuns avocet pe dpaga;mafia imobiliara
• Liviu Negoita-este obişnuit să bage mâna adânc în bugetul Primăriei Sectorului 3 pentru contracte cu firme prietene PD-L, lucru ce a atras atenţia până şi Comisiei Europene.
• Neculai Ontanu-acuzat şi de atribuirea unor contracte „cu dedicaţie” cu diferite firme ale unor apropiaţi UNPR şi cheltuirea unor sume imense(100 milioane euro) pentru flori şi intervenţii fictive.
• Gabriel Oprea-a făcut bani buni cu terenuri în judeţul Ilfov ba chiar şi în capitală, pe vremea mandatului lui Traian Băsescu-mafia imobiliara
• Cristian Poteraș-invinuit de DNA pentru retrocedări ilegale, Cristian Poteras este asociat in multe din afacerile sale cu gruparea Udrea-Cocos- mafia imobiliara; mafia constructiilor
• Silviu Prigoana-mafia imobiliara; mafia serviciilor;mafia media
VOTATI-NE CUINCREDERE ! PROMITEM SA FURAM MAI PUTIN! SA TRAIM BINEE !!!
1
EUR
4.8747
RON
30 Oct
noapte 10 °
zi 14 °
Ultimele joburi adaugate
24 H