UNTOLD 2021. Florin Cîţu face anunţul mult aşteptat de fanii festivalului. „Ne vedem în toamnă”

Florin Cîţu a primit din partea organizatorilor festivalului Untold un colet cu materiale promoţionale. Drept răspuns, premierul a scris pe Instagram - "Mulţumesc. Ne vedem în toamnă".

06 iul. 2021, 18:46
UNTOLD 2021. Florin Cîţu face anunţul mult aşteptat de fanii festivalului. „Ne vedem în toamnă”

Mesajul premierului este astfel o confirmare a faptului că UNTOLD 2021 se va putea desfăşura. Mai mult, organizatorii festivalului susţin că acest lucru reprezintă „un semnal de revenire la normalitate”.

„Faptul că UNTOLD se va organiza în toamna acestui an este deja o certitudine, iar confirmarea premierului României de a participa la festival ne bucură foarte mult. Organizarea Festivalului UNTOLD nu este o bucurie doar pentru fani, ci este un semnal de revenire la normalitate pentru toată România. Cred că domnul Cîţu va fi impresionat de profesionalismul nostru, dar şi de atmosfera pe care o poţi înţelege doar trăind-o la faţa locului”, a declarat, marţi, directorul de comunicare al UNTOLD, Edy Chereji, conform Agerpres.

Mesajul lui Florin Cîţu pentru organizatorii UNTOLD

Festivalul UNTOLD va avea loc la Cluj, în perioada 9 – 12 septembrie. Pe 11 iunie, organizatorii au anunţat că într-o singură zi au fost vândute peste 11.000 de bilete.

Citeşte şi: Acces gratuit la Untold și Neversea pentru absolvenții de liceu care iau nota 10 la examenul de Bacalaureat

Organizatorii festivalurilor Untold și Neversea continuă și în acest an campania ,,BAC DE 10”, începută acum 7 ani. Prin urmare, absolvenții de liceu care iau nota 10 la examenul de Bacalaureat, vor primi acces gratuit la edițiile Untold și Neversea din acest an.

Sute de mii de oameni, din întreaga lume, se vor bucura din nou 4 zile și 4 nopți la UNTOLD, în Cluj-Napoca. Întâlnirea din acest an dintre fani, artiști, organizatori și partenerii festivalului va fi una greu de egalat și plină de încărcătură emoțională, după aproape 2 ani de pauză, promit organizatorii.

Citeşte şi: Untold 2021. Emil Boc: „Drumul către festival trece prin vaccinare. Este victoria simbolică a noii normalităţi asupra pandemiei”

Guvernul României a dat undă verde pentru organizarea marilor festivalurilor, fără limită de capacitate. Astfel, datorită succesului pe care îl are campania de vaccinare, România este printre primele țări care își deschide porțile către publicul iubitor de festivaluri.

UNTOLD 2021 va fi o reîntâlnire îndelung așteptată, după aproape doi ani de pauză, o sărbătoare mondială a revenirii la normalitate. Și pentru cei peste 1000 de furnizori și 15.000 de colaboratori ai festivalului, garanția că se întâmplă a șasea ediție UNTOLD înseamnă o relansare a activității după mai bine de 16 luni de pauză.
Programat inițial pentru luna august 2021, organizatorii festivalului UNTOLD, spun că mutarea lui în luna septembrie reprezintă o extra garanție a faptului că festivalul se va putea ține în acest an, la cele mai înalte standarde, cu cei mai buni artiști și în cele mai sigure condiții.

Citeşte şi: UNTOLD 2021. Festivalul va avea loc între 9 şi 12 septembrie. De când pot fi achiziţionate bilete