Unul dintre cei mai cunoscuţi patroni din Liga 1 a ajuns la închisoare. „Avea o frică în oase de nu vă imaginaţi!”

Gheorghe Ştefan, unul dintre cei mai cunoscuţi patroni din fotbalul românesc, a fost condamnat la 4 ani şi 6 luni de închisoare, printr-o decizie a magistraţilor de la Curtea de Apel Bucureşti.

22 sept. 2021, 13:53
Unul dintre cei mai cunoscuţi patroni din Liga 1 a ajuns la închisoare. „Avea o frică în oase de nu vă imaginaţi!”

Unul dintre cei mai cunoscuţi patroni din Liga 1 a ajuns la închisoare. Gheorghe Ştefan, fostul patron al celor de la Ceahlăul Piatra Neamţ,  a fost condamnat la 4 ani şi 6 ani de închisoare, în dosarul Giga TV.

Unul dintre cei mai cunoscuţi patroni din Liga 1 a ajuns la închisoare.

Dumitru Dragomir, fost preşedinte al LPF, susţine că fostul primar de la Piatra Neamţ s-a schimbat radical în ultima perioadă şi îi era frică să comenteze orice subiect pe care era consultat. „Îmi pare rau, nu merita să ajungă acolo. Chiar dacă era mai vocal în timpul meciurilor, în ultima perioada n-a mai comentat nimic, pe niciun subiect. Avea o frică în oase de nu vă imaginaţi!”, a declarat Dumitru Dragomir pentru Telekom Sport.

STENOGRAME incendiare cu Viorel Hrebenciuc şi Pinalti Ştefan: „Nea Vio! Doamna aia nu prea a fost fair- play”

Gheorghe Ştefan a fost condamnat la 4 ani şi 6 luni de închisoare după ce a fost găsit vinovat de trafic de influenţă în dosarul Gica TV, post unde era patron. Fostul primar în Piatra Neamţ şi fost conducător la Ceahlăul, Gheorghe Ştefan ar fi făcut presiuni la CNA pentru ca membrii acestui for să prelungească licenţa postului Giga TV. Decizia a fost dată de judecătorii de la Curtea de Apel Bucureşti, care au mărit astfel pedeapsa dictată de Tribunalul Bucureşti.

Cel supranumit „Pinalti” a fost condamnat şi în Dosarul Microsoft, în 2016, după ce a fost găsit vinovat pentru trafic de influenţă şi spălare de bani. Întrebat despre condamnarea primită acum, Gheorghe Ştefan a declarat că este resemnat cu situaţia: „Sunt foarte în regulă, ce să fac? Asta-i justiţia, o respect. E a patra oară când intru, cunosc regulile în penitenciar!”.


loading...