Unul dintre cei mai îndrăgiţi actori s-a stins din viaţă la 41 de ani. A fost răpus de coronavirus

Un celebru actor, pe care l-am putut urmări în seriale de top precum "Queer as Folk", "Lilyhammer", "Blue Bloods" şi ''Law & Order: Special Victims Unit'', a murit la doar 41 de ani, după o îndelungată luptă cu noul coronavirus, potrivit dpa.

RomaniaTV.net
06 iul. 2020, 07:47
Unul dintre cei mai îndrăgiţi actori s-a stins din viaţă la 41 de ani. A fost răpus de coronavirus

Anunţul decesului Nick Cordero a fost făcut de soţia sa, Amanda Kloots, pe Instagram. „Dumnezeu are acum un alt înger în ceruri„, a scris ea.

Inima mea este frântă pentru că nu îmi pot imagina vieţile noastre fără el„, a mărturisit soţia actorului, care, pe tot parcursul tratamentului, i-a ţinut pe fanii soţului ei la curent cu evoluţia stării de sănătate a acestuia.

Cordero a fost testat pozitiv pentru COVID-19 în luna martie şi, timp de mai bine de 90 de zile, a avut nevoie de îngrijiri acordate în secţia de terapie intensivă.

Citeşte şi Doliu în lumea artistică internaţională! Cauza decesului: o complicaţie a unei fracturi de femur

Deşi, din punct de vedere al vârstei, nu se afla în grupul de risc, Cordero a suferit multiple complicaţii. Actorului i-a fost implantat un stimulator cardiac, i s-a amputat un picior şi a fost plasat în comă indusă. De asemenea, a dezvoltat infecţii pulmonare şi şoc septic.

Originar din Hamilton, Ontario, actorul s-a înscris la Universitatea Ryerson la care a renunţat pentru a cânta pentru trupa Lovemethod. După ce a părăsit Canada şi s-a mutat în New York, el s-a remarcat în rolul Toxie din comedia „The Toxic Avenger”.

Nick Cordero a debutat în producţia din 2012 „Rock of Ages” şi a obţinut o nominalizare la premiile Tony şi una la Drama Desk, doi ani mai târziu, pentru interpretarea lui Cheech în adaptarea muzicală a „Bullets Over Broadway”, de Woody Allen.