Unul dintre cele mai scumpe accidente din istorie. Un Porsche 911, un Bugatti Chiron şi un Mercedes-Benz Clasa C, distruse

Un Mercedes-Benz Clasa C, un Porsche 911 Cabriolet și un Bugatti Chiron au fost implicate într-un accident rutier, provocând pagube în valoare de trei milioane de lire sterline.

RomaniaTV.net
15 aug. 2020, 18:52

Impactul a avut loc în Alpii Elvețieni. Inițial, autoturismul Bugatti și Porsche-ul 911 s-au lovit, ulterior lovind și autoturismul marca Mercedes-Benz Clasa C.

Citește și: Accident cumplit în Ialomiţa, după o depăşire interzisă! O fetiţă de 10 ani şi un bărbat AU MURIT

Accidentul nu a fost soldat cu morți, însă șoferul mercedes-ului a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale. Impactul a avut loc după ce o mașina se deplasa mult prea încet, iar șoferul autoturismelor Bugatti și Porsche au decis să depășească în același moment.

Dauna totală a accidentului a fost de 3,7 milioane de franci, trei milioane de lire sterline, a raportat publicația de știri locale 20 Minuten.

Elveția este una dintre cele mai bogate țări din lume, cu mulți rezidenți care dețin mașini de lux, prin urmare nu este de mirare că națiunea nu este străină de accidentele exotice.