Unul dintre cele mai vechi hypermarketuri din Bucureşti se închide pe termen nedeterminat

Retailerul francez Carrefour va închide pentru o perioadă nedeterminată magazinul din Drumul Taberei, Strada Brașov nr 23A, unul dintre cele mai vechi hypermarketuri din Capitală, fost Billa. Este vorba despre o fostă unitate preluată de francezi de la REWE în 2015 și rebranduită în Carrefour Market în 2017.

16 nov. 2023, 22:49
Unul dintre cele mai vechi hypermarketuri din Bucureşti se închide pe termen nedeterminat

Al doilea cel mai vechi hypermarket Billa din Capitală, un magazin preluat de grupul francez Carrefour în 2015, în urma tranzacției cu grupul german REWE, se va închide începând cu data de 20 noiembrie 2023, pe perioadă nelimitată, au declarat pentru Economica reprezentanții companiei.

Motivul, spune retailerul, constă în faptul că proprietarul clădirii în care Carrefour România este chiriaș urmează să dezvolte un nou proiect.

„În ceea ce privește magazinul Carrefour Market de pe Str. Brașov nr. 23A, București, întrucât proprietarul clădirii, în care Carrefour România este chiriaș al spațiului de vânzare, urmează să dezvolte un nou proiect în viitorul apropiat, magazinul se va închide pe o perioadă nelimitată începând cu data de 20 noiembrie. Rămânem aproape de clienții din cartierul Drumul Taberei, oferindu-le posibilitatea de a-și efectua cumpărăturile zilnice și săptămânale în cadrul magazinului Carrefour Market Chilia Veche, deja cunoscut de șapte ani locuitorilor din zonă, situat la aproximativ 10 minute de mers pe jos față de locația din Strada Brașov nr 23A”, au declarat reprezentanții Carrefour site-ului Economica.net.

Carrefour Drumul Taberei

Vizavi de Carrefour Market din strada Brașov este și centrul comercial Auchan Drumul Taberelor, inaugurat în 2014.

Citeşte şi: Cum se raportează românii la un viitor mai bun: un nou studiu IRES evidențiază comportamentele de sustenabilitate ale românilor

Potrivit reprezentanților Carrefour, angajații din acest supermarket vor fi relocați către alte magazine Carrefour din București, ulterior închiderii magazinului. Echipa noastră își va continua activitatea în mod neîntrerupt.

De asemenea, retailerul anunță că investițiile  în rețeaua Carrefour Market vor continua, „atât prin noi deschideri, dar și prin accelerarea proceselor de remodelare”.

„Știm cât de important este pentru clienții noștri să aibă în apropierea casei un magazin cu oferte complete și accesibile. Supermarketul este un format de importanță strategică pentru noi, prin care încercăm să venim cât mai aproape de clienți”, ne-a transmis compania.

La finalul lunii octombrie, rețeaua de magazine Carrefour Market număra 189 de unități la nivel național.

Citeşte şi: ANAF, record istoric la încasări! Peste 40 de miliarde de lei au fost colectați în luna octombrie