Unul dintre copiii lui Nicolae Guță a fost bătut în plină stradă. Manelistul e în stare de șoc

Unul dintre fiii lui Nicolae Guță a fost tâlhărit și bătut în timp ce se plimba pe o stradă din Petroșani. Atacatorul era un cunoscut al victimei. După incident, fiul manelistului a fost dus la spital fiindcă a avut nevoie de îngrijiri medicale din partea medicilor.

09 mai 2023, 19:38
Unul dintre copiii lui Nicolae Guță a fost bătut în plină stradă. Manelistul e în stare de șoc

Unul dintre copiii lui Nicolae Guță a fost bătut în plină stradă. Totul a pornit de la un furt. S-a întâmplat sâmbătă, 6 mai 2023, în jur de ora 18.30. Bărbatul de 36 de ani l-a lovit pe tânărul pe care îl știa din vedere, conform Poliției Române.

”La data de 6 mai a.c., în jurul orei 18.30, Poliția Municipiului Petroșani a fost sesizată cu privire la faptul că un bărbat, de 36 de ani, din Petroşani, a fost lovit de un tânăr, pe care îl cunoaştea din vedere, în timp ce se afla pe o stradă, din municipiul Petroșani. Bărbatul a fost transportat la o unitate medicală, din Petroșani, pentru acordarea de îngrijiri de specialitate, ulterior relatând poliţiştilor faptul că i-ar fi dispărut o sumă de bani, pe care îi avea asupra sa (neștiind exact valoarea sumei). În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal, pentru săvârșirea infracțiunilor de lovirea sau alte violențe și furt, cercetările continuând pentru stabilirea stării de fapt și luarea măsurilor”, potrivit IPJ Hunedoara.

Citește și Ce pensie alimentară plătește Nicolae Guță pentru fetița pe care o are cu Beyonce de România. Nimeni nu se aștepta la o asemenea sumă

Nicolae Guță e tatăl a 12 copii, dar nu ține legătura cu ei din cauza actualei partenere

Nicolae Guță are 12 copii, după ce a avut relații cu mai multe femei din România. În urmă cu zece ani, după povestea de dragoste cu „Beyonce de România”, Nicolae Guță a devenit tatăl lui Anais, fiind al zecelea copil al său.

Nicolae Guță nu păstrează legătura cu copiii săi fiindcă actuala lui parteneră nu este de acord. Manelistul a mărturisit că e foarte supărat din această cauză.

„Regret că nu am un control deplin asupra copiilor mei, pentru că am copii cu mame diferite. Nu vreau să critic mamele lor sau să intru în polemică, dar fiecare dintre noi, referitor la ceea ce gândesc eu și la mamele lor, suntem cu păreri diferite, cu statut diferit și percepții diferite. Doar că eu dacă am rămas de atâția ani în muzică, în picioare și copiii mei au un statut, înseamnă că felul meu de a percepe viața nu a fost greșit. Mi-aș dori, așa cum am spus, nici stropii de ploaie asupra copiilor mei să nu ajungă. Dat fiind faptul că sunt departe de mine, sunt într-un alt concept al vieții, sub o altă îndrumare, asta pot să spun că e unul dintre regretele mele”, a dezvăluit Guță pentru Spynews.ro.

Citește și Nicolae Guţă, călcat de mascaţi într-un dosar deschis pentru afaceri cu aur. Bijuteriile aveau însemnele unor marci celebre protejate