Unul dintre moţii salvatori în accidentul aviatic din Apuseni, naş la botezul fiicei medicului Zamfir

Gheorghe Trif, unul dintre cei trei moţi salvatori, şi soţia sa, Daniela, au fost naşi, duminică, la botezul fiicei doctorului Radu Zamfir, rănit în accidentul aviatic din Munţii Apuseni, petrecut în ianuarie 2014.

RomaniaTV.net
11 sept. 2016, 17:58
Unul dintre moţii salvatori în accidentul aviatic din Apuseni, naş la botezul fiicei medicului Zamfir

Primarul comunei Horea, Corneliu Olar, a declarat că botezul fiicei doctorului Radu Zamfir a avut loc duminică, la ora 13.00, la Biserica „Sfântul Dumitru” din Bucureşti şi a continuat cu o petrecere la care au participat circa 100 de persoane.

„Doctorul Radu Zamfir, cel care a supravieţuit din accidentul aviatic, şi-a botezat a doua fiică, pe nume Sonia-Elena. Naş, îmbrăcat în straie moţeşti, a fost Gheorghe Trif, alături de soţia sa, Daniela. Am fost invitat şi eu în calitate de primar al comunei Horea”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Corneliu Olar.

Potrivit sursei citate, după scufundarea în apă, conform tradiţiei, naşa Daniela a îmbrăcat fetiţa într-un costum tradiţional moţesc, adus din Munţii Apuseni.

La eveniment au participat şi doctorii Cătălin Pivniceru şi Sorin Ianceu, răniţi şi ei în accidentul aviatic.

În septembrie 2015, medicul Radu Zamfir şi soţia sa au fost naşii de cununie ai fiicei lui Gheorghe Trif, nunta având loc în comuna Horea. În accidentul aviatic produs în 20 ianuarie 2014 în Munţii Apuseni au murit pilotul Adrian Iovan şi studenta Aurelia Ion. Totodată, au fost răniţi copilotul Răzvan Petrescu şi medicii Radu Zamfir de la Spitalul Fundeni, Valentin Calu de la Spitalul Elias, Cătălin Pivniceru de la Spitalul „Sfânta Maria” şi Sorin Ianceu de la Spitalul Municipal din Beiuş, judeţul Bihor.


loading...