Unul dintre taximetriștii implicaţi în scandalul de la Otopeni are interdicţie de a părăsi orașul

Unul dintre cei doi bărbaţi reţinuţi în urma altercaţiei care a avut loc, în noaptea de miercuri spre joi, la Aeroportul Otopeni a primit interdicţie de a părăsi localitatea de domiciliu, a declarat, vineri, purtătorul de cuvânt al Parchetului Judecătoriei Buftea, Aurelia Constantinescu.

RomaniaTV.net
06 ian. 2012, 20:39
Unul dintre taximetriștii implicaţi în scandalul de la Otopeni are interdicţie de a părăsi orașul

Potrivit Aureliei Constantinescu, procurorii au cerut instanţei arestarea preventivă a celor doi bărbaţi, pentru ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Judecătoria Buftea a respins propunerea procurorilor de arestare preventivă, dispunând în cazul unuia dintre cei doi măsura interdicţiei de a părăsi localitatea de domiciliu.

Aurelia Constantinescu a precizat că în privinţa celei de-a doua persoane magistraţii nu au luat vreo măsură preventivă.

Decizia Judecătoriei Buftea nu este definitivă, putând fi atacată cu recurs la Tribunalul Ilfov.

Procurorii Parchetului Judecătoriei Buftea fac cercetări cu privire la altercaţia în care au fost implicaţi mai mulţi taximetrişti în zona Aeroportului Otopeni, în timpul căreia au fost trase cinci focuri de armă.

Din primele cercetări a rezultat că, în noaptea de miercuri spre joi, în incinta aeroportului a avut loc un conflict între două grupuri de taximetrişti, unii dintre aceştia nefiind acreditaţi să practice taximetria în acea locaţie.

În timpul incidentului au fost distruse două autoturisme care aparţineau unora dintre persoanele implicate şi au fost trase cinci focuri de armă de către una dintre persoanele implicate în incident, cu un pistol cu bile de cauciuc. Anchetatorii au stabilit că arma era deţinută legal, potrivit unui comunicat de presă al Ministerului Public.