Uranus își continuă drumul direct prin Taur până în 2026. 5 ZODII trec prin SCHIMBĂRI uluitoare

Unii pot percepe un Uranus „adormit" și o încetinire a progresului în timpul fazei sale retrograde. Cu toate acestea, când devine direct, putem experimenta schimbări profunde și neașteptate, precum și idei strălucite și epifanii.

13 mart. 2024, 11:09
Uranus își continuă drumul direct prin Taur până în 2026. 5 ZODII trec prin SCHIMBĂRI uluitoare

Libertatea, sfidarea, tehnologia, schimbarea și aviația sunt guvernate de Uranus, planeta mereu surprinzătoare.  Când e retrogradă, Uranus aduce o simțire accentuată a urgenței pentru transformare în sectorul hărții natale influențat de planetă. Când Uranus este direct, acele energii pot fi canalizate intenționat sau, alteori, se poate simți ca și cum schimbările vin spre tine, fie că ești pregătit sau nu.

Când Uranus este implicat, suntem de obicei treziți la realitate, în bine sau în rău, de ceea ce ar putea părea a fi evenimente șocante, dar în realitate, ele sunt consecința naturală a ceva care nu ne mai slujește. Unii pot percepe un Uranus „adormit” și o încetinire a progresului în timpul fazei sale retrograde. Cu toate acestea, când devine direct, putem experimenta schimbări profunde și neașteptate, precum și idei strălucite și epifanii.

Iată ce zodii trec prin schimbări uluitoare cu Uranus direct în Taur

Taur

Uranus se deplasează în prezent prin casa ta a întâia a sinelui, provocând o transformare personală semnificativă în viața ta și în modul în care abordezi alte persoane și situații. Când Uranus se află în casa ta întâi, ești mai deschis la idei și abordări noi. Prin urmare, mișcarea directă a lui Uranus indică faptul că ai oportunitatea de a te reconecta cu propria ta latură creativă și de a-ți pune din nou în aplicare magia unică. Vei reveni la ritmul tău incitant și vei face lucrurile să se întâmple, chiar dacă lucrurile ar putea începe cu o surpriză.

Horoscop financiar. Aceste 3 zodii sunt mereu stresate din cauza banilor. Ce zodie este guvernată de planeta luxului
Rac
În timp ce Uranus era retrograd, ai putut simți că nu știi pe cine să ai încredere, dar acum, odată cu mișcarea directă a planetei, vei putea distinge prietenii de dușmani. Acest lucru se va schimba și dacă rețeaua ta socială pare plictisitoare sau inexistentă. Ai putea descoperi că te aliniezi cu unele grupuri noi, deoarece a unsprezecea casă guvernează organizațiile și grupurile. Acum este, de asemenea, un moment excelent pentru a căuta un nou loc de muncă, dacă acesta este un lucru care te interesează.

Fecioară
Planeta călătoriilor, învățării, spiritualității și a viziunii asupra lumii – Uranus – a fost cinci luni în mișcare retrogradă în casa ta a noua. De când Uranus este direct oportunități neașteptate se deschid în calea ta. Ambiții mărețe sunt ceva la care visezi? Dacă da, ar trebui să începi să-ți transformi acum visurile în realitate.

Ține minte că aceasta nu trebuie să fie neapărat o programă de educație formală dacă educația ta a fost pusă pe pauză. Poate fi chiar o formă de învățare autodidactă. Deoarece Uranus guvernează internetul, putem călători instantaneu în jurul lumii și întâlni oameni în locuri îndepărtate; călătoria poate deveni și mai atractivă.

Horoscop Pavel Globa. Zodiile cărora le dau târcoale necazurile şi zodiile protejate de Divinitate

Capricorn
Prietenii, dragostea și copiii sunt toate aspecte ale vieții tale influențate de Uranus în Taur. În special pentru cei neimplicați, mișcarea directă a lui Uranus nu poate aduce decât lucruri bune pentru perspectivele romantice. Această tranzitare te poate aduce față în față cu un posibil interes romantic, sau poate ai întâlnit pe cineva anterior! Dacă ești într-o relație, lucrurile ar trebui să se încingă rapid.

Acest lucru se va schimba și dacă ai avut probleme cu prietenii sau nu ai avut mult timp să petreci cu ei. Dacă ești părinte și ai observat o creștere a problemelor copilului tău, lucrurile ar trebui să se îmbunătățească, sau s-ar putea să începi să te gândești la începerea unei familii.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.