Urari de Craciun. 100 de mesaje de Craciun 2019 pentru iubit-iubita, familie si prieteni

Craciunul bate la usa. Ai aici cele mai frumoase 100 de urari de Craciun pentru familie, prieteni si iubiti. Inspira-te!

RomaniaTV.net
24 dec. 2019, 13:43

Urari de Craciun pentru iubit/iubita

Mos Craciun mi-a promis ca-mi va aduce anul acesta ceva frumos si nostim daca voi fi cuminte, asa ca m-am trezit cu tine. Craciun fericit, iubitul meu!

***

Ori de cate ori petrec timp departe de tine, imi pare ca e timp irosit. Tu dai inteles zilelor vietii mele. N-as putea sa-mi petrec sarbatorile de iarna nicaieri altundeva decat langa tine. Noi doi, multa zapada, ascultand colinde… Nu e nimic mai imbietor.

***

In noaptea de Craciun vreau sa vad o gramada de stele, nu pe cer, nici pe brad, ci in ochii iubitei mele. Craciun fericit, iubita mea!

***

Ce e dragut la acest Craciun nu este nebunia cumparaturilor, nu este bucuria de a primi cadouri, ci faptul ca imparti totul cu persoana pe care o iubesti. Hai sa ne bucuram impreuna de acest Craciun! La multi ani!

***

Sa ne pierdem printre globuri si beteala, sa alergam prin ninsoare ca niste copii, sa ne ingropam in cadouri si sa ne iubim ca doi nebuni… de Sarbatori!

***

In noaptea de Craciun oamenii vor uita de imperfectiunile celorlalti, le vor ierta greselile si isi vor aminti cat de importanti sunt unii pentru altii si cat se iubesc. In noaptea de Craciun toti vor fi ca noi doi.

***

De Craciun, daca vine la tine un tip gras si paros si te baga intr-un sac, nu te speria! I-am scris mosului ca te vreau pe tine de Craciun!

***

Mos Craciun mi-a promis ca-mi va aduce anul acesta ceva frumos si nostim daca voi fi cuminte. Am fost cel mai cuminte baiat din lume si acum te voi avea in sfarsit!

***

Hei, ce faci? Eu te intampin cu mult zambet si cu un pahar de vin, ca sa avem Craciun voios, ca nimic nu-i mai frumos, ca o zi de sarbatoare, cand mai vrei si o ninsoare, calda si cu voie buna, ca o frumoasa cununa, pasnica si cu surprize, pline de multe reprize. Craciun Fericit!

***

Sarbatorile vin, se-mpodobesc brazii, se pregatesc mese si colinde, iar eu ma pregatesc sa dezvalui lumii ingerul ce traieste-n viata mea. Sa ai Sarbatori Fericite impreuna cu mine, inger scump!

Citeste articolul integral pe SFATULPARINTILOR. RO.