Uriaș, așa îl cheamă pe câinele care cântărește 126 de kilograme și mănâncă zilnic două kilograme de hrană

Uriaș are un nume predestinat, fiind oficial cel mai mare câine din Cehia și mândria stăpânilor săi. Câinele mănâncă 2 kilograme de hrană zilnic.

30 mai 2023, 18:41

Familia lui Uriaș și-a dorit un câine mare, puternic și fioros, care să îi sperie pe potențialii hoți, dar nu și-au imaginat că prietenul lor blănos va fi așa masiv.

Citește și: Povestea impresionantă a lui Cooper, câinele care a mers pe jos timp de patru săptămâni pentru a-și căuta stăpânul. „Nu-mi vine să cred că este acasă”

Dulăul este un mastif englezesc și este încă adolescent, ceea ce înseamnă că va mai crește. Statura lui este impunătoare față de cea a stăpânului, lucru care poate fi observat cu ușurință atunci când stau unul lângă altul.

Câinele mănâncă zilnic două kilograme de mâncare, preparatul lui preferat fiind urechile de porc prăjite. Bea apă direct din găleată, nu din bol, iar salteaua pe care doarme trebuie înlocuită în fiecare lună.

Citește și: Ionel, un român care trăia pe străzile din Italia, a murit după ce a refuzat să se interneze pentru a nu-și abandona câinele

Patrupedul și-a primit certificatul când avea 124 de kilogram, dar între timp a mai pus două kilograme, relatează stirileprotv.ro.