Urmărire ca în filme în Iaşi. Un tănâr de 20 de ani a fost prins de oamenii legii fără permis după o cursă de ŞAPTE kilometri

Urmărire ca-n filme la Iași. Un tânăr de 20 de ani, fără permis de conducere a încercat să scape de oamenii legii care l-au somat să tragă pe dreapta. Tânărul a fost prins după o cursă de şapte kilometri.

RomaniaTV.net
08 iun. 2020, 12:46
Urmărire ca în filme în Iaşi. Un tănâr de 20 de ani a fost prins de oamenii legii fără permis după o cursă de ŞAPTE kilometri

Tânărul în vârstă de 20 de ani, aflat la volanul unui autoturism marca Audi,  conducea pe raza comunei Scânteia şi nu a oprit la semnalul poliţiştilor. Oamenii legi au reuşit să îl prindă pe fugar după şapte kilometri.

Citeşte şi: Poliţia Română a cumpărat aproape 6.800 de maşini Duster şi Logan de la Dacia. Cât a costat un autoturism

Şoferul nu deţinea permis de conducere, iar numerele de înmatriculare provizorii erau expirate. Tânărul urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

„Politistii din cadrul sectiei 2 Politia Rurala Ciurea au depistat un tanar care conducea un autoturism fara sa detina permis de conducere si avand numele provizorii expirate. Pe numele sau a fost deschis un dosar penal iar in baza probatoriului intocmit in cauza tanarul a fost retinut pentru 24 ore. De precizat ca acesta a refuzat sa opreasca la semnalul politistului iar pentru oprire s-a impus urmarirea autovehicului” , a declarat Anca Vijiac, Purtator de Cuvant IPJ Iasi: