Urmărire cu peste 30 de focuri de armă pentru oprirea unui şofer în Iaşi

Urmărire cu focuri de armă la Iași. Un șofer beat nu a oprit la semnalele polițiștilor. A urmat o cursă cu nebună prin oraș, șoferul a pierdut controlul volanului și s-a oprit cu mașina într-un stâlp.

RomaniaTV.net
06 sept. 2020, 08:35
Urmărire cu peste 30 de focuri de armă pentru oprirea unui şofer în Iaşi

Peste 30 de focuri de armă au tras poliţiştii ieşeni pentru a opri un şofer pe care l-au alergat vreo 7 km prin oraş. Maşina urmărită s-a oprit abia când a intrat un stâlp, după ce a lovit o mașină de poliție.

Șoferul a fost văzut staționand cu avariile puse, la ora 3 dimineața pe o stradă din Iași. Polițiștii aflați în patrulare au văzut și au mers la el să îl intrebe dacă are nevoie de ajutor, potrivit aloiasi.ro.
Tânărul de 33 de ani nu era coerent și a început să spună că este urmărit de cineva. De aceea a fost somat să coboare din mașină pentru testarea cu etilotestul, moment în care șoferul a fugit cu mașina, iar poliția a plecat pe urmele sale.
A fost solicitată încă o mașină de poliție în ajutor. Aceasta i-a tăiat calea, dar șoferul nu a oprit nici așa. A lovit această mașină de poliție de mai multe ori și astfel a fost rănit și un poltisit.

Abia când a intrat într-un stâlp a oprit tanarul, dar a ieșit și a fugit. A fost prins de polițiști imediat.

Nu consumase alcool si avea permis de conducere. Se așteaptă acum rezultatele pe droguri, dar se ia în calcul și o problema psihica.

S-a ales cu dosar penal pentru ultraj.