Urmăriţi AICI, LIVE, Campionatul European al câinilor de rasă, Euro Dog Show 2012

Campionatul European al câinilor de rasă Euro Dog Show 2012 a început vineri, 5 octombrie, la Romexpo, Bucureşti. Competiţia se va desfăşura până duminică, 7 octombrie. Dacă nu reuşiţi să ajungeţi la Romexpo, puteţi să urmăriţi AICI concursul LIVE.  

RomaniaTV.net
05 oct. 2012, 15:52
Urmăriţi AICI, LIVE, Campionatul European al câinilor de rasă, Euro Dog Show 2012

În cele trei zile de competiţie la Bucureşti vor fi prezenţi peste 6.000 de câini de rasă din Europa, Asia şi America. În cadrul manifestărilor vor fi prezente peste 280 de rase ce vor fi arbitrate zilnic de o echipa de 81 de arbitrii faimoşi din întreaga lume.

În cele trei zile ale prestigioasei competiții se vor arbitra zilnic în jur de 2.100 exemplare canine din diverse râse.
 
Zilnic, programul în ringul central din pavilionul A de la Romexpo va începe la ore 16.00 și cu acest prilej se vor desemna cele mai frumoase exemplare ce vor concura în marea finală ce va avea loc duminică, 7 octombrie, când se vor desemna cele mai frumoase trei exemplare ale Expoziției Europene 2012.
 
Invitații speciali ai mării finale de duminică vor fi marele nostru artist Gheorghe Zamfir și Ramona Badescu, precum și numeroase alte personalități ale vieții publice din România!
 
Pe durata celor trei zile de expoziție în pavilionul central de la Romexpo vizitatorii vor avea ocazia să urmărească spectaculoase demonstrații de dresaj, dog dancing, agility, prezentări de râse și Junior handling (competiție dedicată tinerilor prezentatori de căni cu vârstă între 10 și 17 ani). Programul zilnic va începe la orele 10.00 și se va termină în jurul orelor 19.30.