Urşi polari gunoieri în Siberia. Imaginile fac înconjurul lumii VIDEO

Patru urși polari au fost filmați în Siberia în timp ce alergau după o mașină de gunoi, în căutare de hrană, conform The Siberian Times, care a publicat clipul video pe Twitter.

11 mai 2021, 10:07

Patru „urşi polari gunoieri” au fost filmaţi în Siberia acum câteva luni, în timp ce alergau după o maşină de gunoi, în căutare de hrană.

Unul dintre cei patru urşi polari gunoieri poate fi văzut cum se ridică pe două picioare și se prinde de mașina de gunoi înainte ca aceasta să prindă viteză. În spate, alți trei urși aleargă după mașină. După o goană de mai multe zeci de secunde după mașină, unul dintre urși reușește să se agațe din nou de mașina de gunoi, potrivit The Siberian Times.

Un bărbat din Hunedoara a găsit cadavrul unui urs chiar în curtea cabanei sale

Imaginile video au fost surprinse în urmă cu mai multe luni. Nu este primul astfel de clip cu urși polari înfometați. Anul trecut, un urs extrem de slab și înfometat a fost filmat în apropierea unui oraș siberian.

Noi detalii controversate ies la iveală despre prinţul austriac care l-a ucis pe Arthur. De ce nu a stat în carantină la intrarea în România


loading...
Partenerii noștri