Ursitoare de vânzare! Suma incredibilă cu care o femeie de afaceri din Iași își vinde business-ul ce a înregistrat profituri colosale. ”Este un preț negociabil”

În ultimii ani, ursitoarele au devenit nelipsite de la petrecerile de botez ale românilor, iar afacerile celor care activează în domeniu au înflorit. Deși este pe val, o femeie de afaceri din Iași a decis să își vândă buisness-ul care i-a adus profituri uriașe în conturi pentru suma de 33.000 de euro.

16 sept. 2023, 21:30
Ursitoare de vânzare! Suma incredibilă cu care o femeie de afaceri din Iași își vinde business-ul ce a înregistrat profituri colosale. ”Este un preț negociabil”
Ursitoare de vânzare! Suma incredibilă cu care o femeie de afaceri din Iași își vinde business-ul ce a înregistrat profituri colosale.

Suma incredibilă cu care o femeie de afaceri din Iași își vinde business-ul ce a înregistrat profituri colosale. Delia Nistor a dezvăluit că motivul pentru care a luat decizia de a vinde afacerea cu ursitoare nu este pentru că nu mai merge, ci pentru că nu are timp să se ocupe de ea.

Citește și Ioana Grama, afaceri de peste jumătate de milion de euro din online. În ce constă activitatea zilnică a unui influencer

Suma incredibilă cu care o femeie de afaceri din Iași își vinde business-ul ce a înregistrat profituri colosale

Antreprenoarea care organizează și evenimente pentru că la bază este wedding planner a înființat afacerea cu ursitoare în anul 2014, iar de atunci și până acum s-a dezvoltat constant, fiind una dintre cele mai cunoscute din acest domeniu.

Astfel, renunță la afacerea  „Ursitoarea Bună” pentru suma de 33.000 de euro, însă prețul este negociabil.

„Bineînțeles, este un preț negociabil. Noi avem partea aceasta cu ursitoarele din anul 2014. Noi o vindem mai mult pentru că suntem pe partea de organizare evenimente foarte solicitați și nu ne mai permite timpul să ne ocupăm și de cealaltă afacere, cu ursitoarele. Noi vindem brandul, recuzita, portofoliul de clienți, paginile de socializare, site-ul”, a declarat Delia Nistor, potrivit BZI.ro.

Femeia de afaceri în vârstă de 36 de ani  subliniat că a primit deja diverse oferte de la potențiali cumpărători, însă până acum nu s-a concretizat vânzarea afacerii care este una extrem de profitabilă și asta pentru că este una dintre cele mai cunoscute firme din domeniu.

„Această afacere este oportună pentru un cuplu, fete care vor să investească în ceva, pentru că e o afacere care poate să aducă venituri frumușele. Noi avem deja formată o listă de clienți fideli care ne recomandă sau apelează la noi și din start cine va cumpăra afacerea va avea clienți. Am primit câteva oferte de la clienți, dar nu s-a ajuns la o înțelegere, de aceea încă este la vânzare afacerea”, a mai spus Delia Nistor.

Potrivit antreprenoarei, după ce au fost ridicate restricțiile privind pandemia de COVID-19, afacerea cu ursitoare a înregistrat profituri de câteva sute de mii de lei în ultimii doi ani.

Mai mult, sumele uriașe câștigate din această afacere vor fi investite în altele din diverse domenii, banii fiind accesați în programul „Femeia Antreprenor”, a precizat antreprenoarea ieșeancă.

Citește și Cât câştigă un animator de petreceri în 2023. Ursitoarele au devenit un „must” la petrecerile de botez